alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: adidas Stan Smith produkter

 
[1]

Black Friday-salg på adidas Stan Smith-produkter for en fornyet klassiker

Stan Smith, dette er et navn som er stort både for tennis og for mote. Tennislegenden ga sitt navn til en enkelt sagt legendarisk sko som fort gikk videre, og tok sine steg inn i hverdagsmoten og til streetwear. Fra tennisspillere til musikkartister, til den lokale helten, de har stått støtt med Stan Smith-skoen. Basert på denne arven har adidas skapt ulike klesplagg for å ta ikonet inn i en ny sfære. Og, i Black Friday-salg på adidas Stan Smith-produkter får du til en god deal på prisen ta del i hyllesten til den ikoniske skoen som disse klesplaggene er ment å være. Velg blant t-skjorter, hettegensere og capser som passer både til han og henne. Store og små. Vær behagelig og luftig i økologisk bomull, som adidas benytter i plaggene som en del av kampen mot plastavfall. En bomull som også er ekstra behagelig og myk, og hvis farge understøtter det rene og ikoniske trykket i front av den legendariske skoen. Med rene, grønne linjer mot bakgrunnen fremheves skoen, og det hele skaper et lekent uttrykk. Beskytt deg mot solen med en stilfull caps, vær løs og ledig i t-skjorter som er designikon, eller hold varmen i en hettegenser.

Lekent stilikon for både han og henne

De ulike Black Friday-produktene til adidas Stan Smith er unisex, og bygger oppom både han og hennes unike stil. Dette er en leken og stilig side av adidas klassiske kombinasjon av atletisk ytelse og motemessig design. I særegne fargekombinasjoner, et snitt som er løst, og med trykk som fremhever arven til adidas står du klar til å gjøre det nesten umulige: Nemlig å kombinere en leken estetikk med seriøs stil. Vis din motesans og pryd deg med ikonet Stan Smith-skoen. Dette er streetwear for den som tør å ta plass.