alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Superstar

 
[98]
Pris
kr246 - kr1 720
2461720
1 / 3
Sideav 3

Få stjerner i øynene med Black Friday-salg på adidas Superstar

De kalles Superstar for en grunn. Og når du snører på deg et par av disse ikoniske adidas-skoene, skjønner du hvorfor. Materialer som belagt skinn holder stilen fresh, og yttersåler i gummi gir deg godt grep. Sko i Primegreen-serien lages med høytytende resirkulerte materialer, så du kan være bevisst og handle bærekraftighet. Med adidas Superstar på Black Friday-salg finner du tidløse, ikoniske modeller som gir deg stjerner i øynene, og som kommer til å snu hoder når du beveger deg gjennom byen. Du finner sko som passer seg til alle sesonger, og for alle aldre, så uansett hvem og hva du shopper for, så kan du velge et par adidas Superstar som inspirerer til suksess. Komfort og prestasjon går hånd i hånd med disse skoene, så du kan gå for gull i full behagelighet – hver dag.

Vær deg selv med Black Friday-salg på adidas Superstar

Du finner adidas Superstar-sko i alle slags farger og med flere forskjellige design-tvister som lar deg tilpasse denne ikoniske looken til din personlige stil, så du kan være deg selv 100 % samtidig som du tar del i en lang tradisjon full av sport og stil. adidas Superstar er de ultimale street wear-skoene, og du kan aldri slå feil med Trefoil og 3-Stripes med på laget. Enten stilen din lener seg mer mot athleisure, street wear eller en mer klassisk jeans og T-skjorte-look, så kan et par adidas Superstar som du finner på Black Friday-salg være akkurat det du trenger for å perfekt komplimentere stilen og garderoben din. Velg deg en farge som setter prikken over i-en, eller et mer nøytralt par som går til alt som befinner seg i garderoben din fra før. Uansett hva du ender opp med, så kan et par adidas Superstar-sko være akkurat det du trenger for å vise verden hvem du er og hva du er god for.