alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: Tilbehør

 
[184]
Favorites Duffelbag
Essentials 3-Stripes Response Ryggsekk
Camo Classic Ryggsekk
Adicolor Five-Panel Caps
Baseball Caps
Protector
Foam Cleaner
Wipes
AEROREADY Retro Tech Reflective Runner Caps
Crew Sokker, 3 par
Basic Crew Sokker
AEROREADY 3-Stripes Baseball Caps
AEROREADY Primeblue Runner Low Caps
Protector Refill
Microfibre Klut
Gripe Case iPhone 11
Universal Armband 2.0 Reflective Black Størrelse S
Moulded Case iPhone 6,5-tommer
Persistar Comfort Unmirrored Svømmebriller
Universal Sportsbelte Svart
Basic Logo Booklet Case iPhone X
Basic Logo Case iPhone 8
Basic Logo Case iPhone 8
Tiro Club Goalkeeper Hansker
Skibriller SP0039
Skibriller SP0039
Ryggsekk
Ryggsekk
Classic 3-Stripes Ryggsekk
Mini Ryggsekk
Mesh Sport Ryggsekk
Adicolor Classic Ryggsekk
Classic 3-Stripes Pocket ryggsekk
R.Y.V. Allover Print Festival Bag
Mini Ryggsekk
Sports Functional Ryggsekk
RAIN.RDY 4CMTE Caps
Mini Ryggsekk
3-Stripes Power Ryggsekk Medium
Midjeveske
Mini Ryggsekk
Ryggsekk med stropper til yoga-matte
Essentials Logo Ryggsekk
1 / 4
Sideav 4

Tilbehør på Black Friday som du får plass til i ryggsekken

Noe av det vanligste av tilbehør på Black Friday du kommer til å finne, er munnbind. I dette tilfellet får du munnbind med en vri av flere stilige design og gjerne med favorittlaget ditt. Så hvorfor ikke gjøre det personlig og velge det som er mest mulig deg? adidas sine munnbind er komfortable, vaskbare og gjenbrukbare. Det er tre fordeler i ett produkt. Materialet som brukes på disse, består av resirkulert polyester og elastan. Noe som betyr at det gir en pustende og elastisk følelse. Tilbehør på Black Friday er mer enn bare munnbind, det er også ryggsekker, sokker, hansker, hodeplagg og fotballer. Det beste med utvalget er jo at du får plass til alt i en ryggsekk. Trenger du et mindre et til verdisakene, så finner du flotte midjevesker også.

Stilig designet tilbehør på Black Friday salget

Sikre deg alt du trenger av tilbehør på Black Friday salget. Til trening eller jobb så anbefales en romslig ryggsekk med moderne trekk med plass til alt du trenger i løpet av dagen. Dette er en ryggsekk som er snill mot skuldrene dine med vatterte stropper som gjør det mer komfortabelt å bære noe tungt. Glidelåser på lommene foran gjør det viktigste enklere tilgjengelig. Er det snakk om ryggsekk til turer, så gå for dem med sidelommer for vannflaske slik at du holder deg hydrert. Den som skal på fotballtrening, bør gå for en treningsball med hardfør TPU-overflate som takler det meste selv på de intense treningsøktene. De forsterkede fotballhanskene lar deg beholde kontrollen når du står i mål og ønsker å redde ballen som en proff. Med de forsterkede fingrene og gripesikre håndflatene har du kontrollen på ballen når den lander i hendene dine. For hverdagskomforten vil en pakning med avslappende, lave sokker passe fint i favorittskoene dine.