alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotball til jenter

 
[276]
Arsenal 22/23 Borteshorts
X Speedportal.1 Firm Ground Fotballsko
X Speedportal+ Firm Ground Fotballsko
Manchester United 22/23 Hjemmedrakt, baby
Manchester United 22/23 Bortedrakt, baby
X Speedportal.3 Laceless Turf Støvler
Manchester United Condivo 22 Treningsoverdel
Copa Sense.3 Firm Ground Fotballsko
X Speedportal Treningshansker
X Speedportal.1 Firm Ground Fotballsko
Tiro 21 vindjakke
Tiro 21 Treningsjakke
Manchester United Condivo 22 Treningsbukse
Arsenal 22/23 Hjemmedrakt, baby
Manchester United Condivo 22 Presentation Jakke
Real Madrid Condivo 22 Training Bukse
Entrada 22 Shorts
Tiro Essentials Trøye
Manchester United 3-Stripes Baby Jogger Sett
Arsenal 22/23 Home Minidrakt
Arsenal Condivo 22 Training Trøye
Tiro 21 Treningsjakke
Gamemode Knit Firm Ground Fotballsko
Real Madrid Baby Jogger Sett
Juventus Condivo Slim Treningsbukse
FC Bayern Condivo 22 Training Shorts
Condivo 22 Treningsshorts
X Speedportal.3 Indoor Fotballsko
Arsenal 22/23 Tredjeshorts
X Speedportal.3 Soft Ground Fotballsko
Copa Sense.1 Firm Ground Fotballsko
Predator Edge.3 Indoor Fotballsko
Predator Edge.1 Firm Ground Fotballsko
Real Madrid Condivo 22 Treningsoverdel
Tiro 21 vindjakke
Entrada 22 treningsshorts
Predator Edge.3 Laceless Turf Fotballsko
FC Bayern Condivo 22 Training Bukse
X Speedportal League Hansker
Entrada 22 Sweat Overdel
Real Madrid Joggebukse
Tiro Essentials Shorts
Tiro 21 Treningsbukse
1 / 6
Sideav 6

Vi har alt det som trengs til fotballjenter

For den spirende fotballspiller har vi et utrolig solid utvalg av fotballdrakter, sko, shortser og annet som trengs for å gjøre jobben på fotballbanen litt lettere og mer underholdende. Enten ditt barn er brennende opptatt av Manchester United eller har et annet lag som favoritt, kan vi tilby flotte drakter som vil gjøre seg veldig godt når fotballsesongen virkelig sparker i gang på våren. Fotballsko har vi også et omfattende utvalg av, enten familiens fotballjente er på utkikk etter sko beregnet på innendørsbruk eller sko til gress.

Hvilke fordeler er det ved å handle fotballtøy og sko gjennom oss?

Det er flere klare fordeler som forelder ved å handle fotballtøy til ditt barn hos oss. Vi har årelang erfaring og kunnskap når det kommer til å finne frem til riktig tøy og sko. Vi vet hva som kreves av utstyr for at ditt barn skal trives på fotballbanen. Videre er det viktig å legge til at vår store bredde av fotballutstyr gjør at vi har alle behov dekket, enten det er ditt barns første par med sko eller det er sko beregnet til eldre barn med årelang erfaring fra fotballen. Den samme bredden i utvalget gjenspeiles også i fargemulighetene og friheten til å tilby skreddersydde løsninger på drakter, sokker og andre plagg. Vi har noe for alles smak også når det gjelder materialer.

Hvordan best ta vare på fotball plagg til jenter?

Riktig pleie av plagg og sko er viktig for å forsikre seg om at de varer over tid. Her er noen råd for å få mest ut av sine adidas-plagg. Følg vaskeinstruksene nøye og sørg for at plaggene ikke vaskes på for høy temperatur. Videre er det viktig å unngå blekemidler og rensing ettersom det kan påføre plagget varige skader.