alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Gazelle Barn

 
[17]

GAZELLE TIL BARN

Når adidas åpner arkivet og historiebøkene for å trekke frem tidligere favoritter, så er det enten i form av trendy Originals-plagg med retroinspirerte trykk eller nyutgivelser av klassiske sko som aldri går av moten. adidas-skoen Gazelle er blant disse – og har en lang historie helt tilbake til 1960-tallet, da den først ble lansert i to utgaver: én treningssko og én håndballsko. I dag er det en ikonisk adidas-sko med lang fartstid på gaten!

Den moderne nyutgivelsen av Gazelle er basert på 1991-utgaven – en klassisk sko til allsidig bruk og en stilsikker hverdag. Rene linjer, pene vintage-farger og subtile kontrastdetaljer møter myk nubuck, semsket eller krakelert skinn, sikkert fotfeste og nøytralt fôr i skinn på en måte som bare kan beskrives som tidløst. adidas har egne modeller av den populære skoen til barn – til alle aldersgrupper og kjønn. Når du velger Gazelle for barn, bør du tenke spesielt på dette:

Borrelås eller lisser?
Du finner Gazelle for barn med både borrelås og lisser, avhengig av alder, behov og ønsker til ditt barn. Gazelle CF-modellen har for eksempel borrelåsstropper til de minste, og finnes i semsket skinn i rosa. Gazelle 360-modellen har på sin side en slip on-design – altså verken borrelås eller lisser. Denne har også innleggssåle av viskoelastisk dempeskum, som former seg om foten.
Design
Gazelle-skoene kommer i en rekke stiler til barn. For eksempel er ett design inspirert av breakdance-konkurransene i Buenos Aires gjennom bruk av tekstgrafikk på hælen og en himmelblå overdel i semsket skinn som symboliserer Argentinas flagg. Du finner også en klassisk modell i sort skinn, rosa varianter og en rekke andre farger og design.

Du finner også Gazelle Crib-sko med antisklisåler til de aller minste barna.