alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på jentesko

 
[122]
NMD_V3 J GrønnNMD_V3 J Grønn

NMD_V3 J

Barn Originals

NMD_R1 J BlåNMD_R1 J Blå

NMD_R1 J

Barn Originals

1 / 3
Sideav 3

Sporty salg på jentesko holder henne aktiv

Enten hun har fått teften av fotballen eller hun liker å løpe, kan du finne komfortable sko som støtter føttene hennes i salg på jentesko. Helt fra hennes første steg der hun stolt balanserer fra en trygg støtte til en annen, med et bredt smil om munnen, til hun skårer sitt første mål på fotballbanen eller løper for å rekke bussen når hun reiser bort for å studere. adidas joggesko kan være med henne hele veien. Skoene følger utviklingen hele tiden for at føttene hennes skal få den aller beste støtten mens hun går fra liten til stor størrelse. I salg på jentesko kan du hele tiden finne rabatterte sko med avslag som gjør at hun alltid har et par adidas jentesko som passer.

Outlet på jentesko med såler som holder bakkekontakten

Hun holder bakkekontakten med en adidas sko. Se bare på fotballskoene som med eller uten knotter er laget for at hun skal kunne bråbremse på banen og likevel kunne holde fokuset fullt og helt på fotballen. En lett TPU-yttersåle holder kontakten mellom henne og underlaget. Flere av skomodellene i salg på jentesko er så lette at hun nesten ikke kjenner at de er på foten. Dermed vil hun kunne bevege foten sin naturlig og samtidig få den støtten som foten trenger når den vokser. Noen sko lukkes ved hjelp av lisser, andre bruker et justerbart snøresystem som er lukket slik at hun aldri vil snuble i lissene. Det finnes også modeller helt uten snøring, som de som ser ut som en sokk, og de med borrelås. I outlet på jentesko finner du forskjellige modeller, og hun kan enkelt velge sine egne favoritter i utvalget. Med de klassiske 3-Stripes på sidene, får hun en sporty stil utenfra og helt inn til den gode støtten.