alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Predator for barn

 
[29]

Høytytende adidas Predator for barn

adidas Predator for barn byr på et bredt utvalg av det som trengs på fotballbanen. Blant utvalget finner du fotballsko til ulike typer underlag, trøyer, shorts, jakker, leggbeskyttere og fotballhansker. Velg mellom fotballsko med lisser og uten lisser. De uten lisser vil ha en krage som du trer inn i, men vil fremdeles holde seg godt på foten under både trening og kamp. Du finner yttersåler og mellomsåler av gummi med høy kvalitet. Overdelene er av både syntetiske materialer og tekstiler. Fotballhanskene består blant annet av polyester, polyuretan og gummi. Leggbeskytterne gir god ankelbeskyttelse og er blant annet laget av polypropylen og TPR. Disse justeres med borrelåsstropper og gir dekningen som trengs som beskyttelse for leggene.

Funksjonelle ferdigheter på banen med adidas predator for barn

Med adidas predator får barna forsterkede fotballhansker for å kunne utvide kontrollen sin. Dette bidrar til en selvsikker redning foran målet. Det ekstra myke skummet i håndflåten gir støtabsorbering og et sikkert grep. Fotballsko med lisseløs konstruksjon gjør at det bare er å tråkke ned i skoen og gjøre seg klar til kamp. Med en strikket overdel i tekstil og tettsittende design så er passformen sikret. Det teksturerte belegget på forfoten på noen av fotballskoene sørger for grep og maksimal presisjon for pasninger og skudd. I tillegg finner du treningstrøyer med fuktkontrollerende funksjoner, noe som også finnes i fotballskoene i samme serie. Huden holdes tørr og komfortabel under treningen uansett. Et par Predator-shorts passer fint med resten av antrekket. Den har en smal passform og er også fuktkontrollerende. Dersom det er litt kjølig så vil en treningsjakke over passe perfekt. Treningsjakken fokuserer på å holde overkroppen tørr og den gir en fullstendig bevegelsesfrihet med en elastiske form, som holder deg både komfortabel og akkurat passe varm – hver gang.