alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ryggsekk til baby

 
[24]

Pakk med matpakken i en ryggsekk til baby og småbarn

Ingenting smaker bedre enn en matpakke fra sin egen ryggsekk på tur. Vi har en rekke forskjellige ryggsekker til baby og småbarn, så her er det bare å velge mellom farger og smarte detaljer. Her er det plass til et enkelt klesskift, en matpakke og en drikkeflaske. Ryggsekkene til baby og barn passer utmerket til en turdag enten det er sammen med familien eller barnehagen.

Smarte, praktiske detaljer

Med luftig mesh på de vatterte skulderstroppene blir ikke små skuldre klamme på tur, og med en justerbar bryststropp kan du tilpasse ryggsekken for baby og småbarn til små skuldre. Dermed sitter ryggsekken fint på ryggen og vekten av innholdet fordeles slik at det blir lett å bære. Glidelås på lomme og selve ryggsekken sikrer at tingene holder seg i ryggsekken og holder seg tørre i ekte vær. Flere av ryggsekkene er laget av 100 % resirkulert polyester. Resirkuleringen av polyester er en del av arbeidet vårt for å få slutt på plastavfall. Dette er et solid materiale som holder godt på tingene. På sidene finner du også lommer i sidesømmene som er praktiske for drikkeflasker og andre ting som skal være lett tilgjengelig for barnet. Også inni ryggsekken finner du praktiske lommer som gjør det lettere å finne frem til tingene når barnet trenger dem. 

Finn barnets favoritt

Enten du er ute etter en klassiker med adidas Trefoil-logoen plassert midt bak eller du tenker på en annen variant, så finner du lett en favoritt i utvalget av ryggsekker til baby og småbarn. Her er det ryggsekker til både gutter og jenter. I alle slags mønstre og farger. Finn frem til en farge som barnet ditt liker, så er du langt på vei til å velge en favoritt. Finn størrelsen som passer, se på volum og mål. Og vips, så er dere klare til tur.