alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

TERREX · Klær

 
[486]
1 / 11
Sideav 11

adidas Terrex-klær

Du vet hva de sier: «Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær». For alle som er glade i å tilbringe tid i naturen er det viktig å være bevisst på hva man trenger av klær for å kunne bevare gleden over å være ute, og ikke la den gå over i frustrasjon over feil valg av jakke eller hodeplagg når du er ute og bare skal nyte. Ta en titt på utvalget av adidas Terrex-klær i nettbutikken – og finn nye favoritter blant terrengsikre klær for deg som trives ute blant elementene.

adidas Terrex-klær til tur og terrengløping

«Ut på tur – aldri sur!». Forbered deg på uforutsette værforhold med værresistente klær fra adidas. Se for eksempel etter utejakker og anorakker med isolering og vattering, eller dunjakker fylt med andedun og fjær, samt med vind- og vannavstøtende materialer. En rekke dunjakker er dessuten utviklet med stabile Conextbaffles-dunkamre som er vevd inn i materialet og satt sammen uten å bruke ekstra tråd, noe som sikrer bedre beskyttelse mot vind og vann mens du er ute på tur. Du finner også vindbestandige vindjakker med Climastorm-teknologi og lett isolerte jakker, samt regnjakker som beskytter mot vær og vind slik at du holder deg komfortabel, uansett vær.

Legg på lag på lag med varmeisolerende baselag, fleecejakker eller mellomlagsjakker med komfortabel Primeknit og stretch, og fullfør looken med et passende ytterlag i form av regnjakke, dunjakke, eller varmeisolerende jakke. Du finner også superkomfortable og street-inspirerte turbukser, samt en rekke andre adidas Terrex-klær. Hvis du er ute etter klær til terrengløping, kan du for eksempel se etter adidas Terrex-klær som terrengløpetights med vindresistent front og ventilerende partier bak, slik at du holder på temperaturen foran, men lar huden puste og unngå svettelag.