alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turbukser

 
[69]
1 / 2
Sideav 2

Sporty og stilige turbukser til alle værforhold

Når fjell og skog kaller, er det godt å ha slitesterke turbukser av topp kvalitet for hånden. Riktige turklær har alt å si for turopplevelsen din. En god turbukse bør være behagelig å bruke hele dagen lang og ha god bevegelsesfrihet. adidas har et stort og variert utvalg av modeller, inkludert bukser i store størrelser og vanntette turbukser. Modellene fås i forskjellige lengder og er tilgjengelige i et stort fargeutvalg.

Praktiske materialer for turbruk

Noen modeller har formede ben og stretch i fire retninger. Et stretchy materiale som softshell sørger for at du enkelt kan forsere selv krevende partier, uten at klærne hindrer deg. Vi anbefaler at du velger en modell med revnesikkert materiale for ekstra slitestyrke. Se gjerne etter en variant med UV-beskyttelse om du skal være mye utendørs i solen. Glidelåser ved anklene er også en praktisk egenskap for deg som ønsker å få buksebeinet over skoene dine, uten problem.

Velg en turbukse med god passform

Komfort har svært mye å si når du skal velge deg ut nye turklær, og du finner derfor turbukser med ulik passform blant utvalget vårt. Enkelte modeller har dessuten snorer i livet og i kantene for å tilpasse buksen ytterligere. Enten det dreier seg om lengre utflukter eller korte spaserturer, er det viktig å ha turklær som sitter godt og som føles behagelige ut.

Ut på tur i all slags vær

Her i Norden er det viktig å velge riktig klær og utstyr for å takle de skiftende og tøffe værforholdene. Det sies at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær – og med vanntette turbukser for adidas er vind og regn ingen hindring. I tillegg til vanntette bukser, anbefaler vi å ha en god turjakke som både er vind- og vanntett. Du regulerer temperaturen enkelt ved å bruke ull eller fleece lagvis under jakken og buksen.