alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turjakker

 
[206]
Er det noe vi kan her oppe i nord, så er det å komme oss ut i naturen. Det finnes ikke dårlig vær, og så videre. Her finner du turjakker fra adidas som isolerer og ventilerer, pakker deg inn, eller holder det løst og ledig når det er det som trengs. Topptur eller skogen, snirklende stier eller vide vidder – her har du jakker til alt. Finn turjakker med isolering, eller ekstra beskyttelse mot regn og lett snø, eller ta med deg en skalljakke som stenger vinden ute, men også holder alternativene åpne for hvor mye du vil ha under. adidas lager turjakker av avanserte materialer, der du finner pustende egenskaper kombinert med lav vekt og varmebevarende materialer – både naturlige, som andedun, og syntetiske for og veganske alternativer. Sjekk turjakkene fra adidas i dag, og finn din nye turkamerat!
1 / 5
Sideav 5

Tøffe turjakker for aktive friluftsmennesker

Dårlig vær er slett ingen hindring når du har slitesterke og funksjonelle turjakker fra adidas i garderoben din. Norge er et land med mye regn og vind, men vi trenger ikke å la det stoppe oss fra å nyte den vakre naturen vår. Våre turjakker har et stilfullt design, og de er stappfulle av gode egenskaper som øker komforten din. En god skalljakke kommer alltid godt med. Disse jakkene er både vind- og vannbestandige, og de kan brukes etter trelagsprinsippet. Det betyr at du kan regulere dem etter været ved å variere øvrige klesplagg. Hvis det er kaldt ute, kan du bruke ull innerst og fleece som et mellomlag. Tynne dunjakker passer også bra som et mellomlag. Hvis du skal på fjelltur om sommeren og det regner ute, kan du bruke jakken med en T-skjorte under. Jakkene puster godt, slik at du ikke skal bli for varm og klam i dem. Skalljakker kan dessuten brukes til alt fra fjellturer til fots til heftige vinterdager med ski på beina.

En turjakke for enhver anledning

Vi har også andre typer turjakker som dunjakker og fleecejakker. Dunjakker passer godt til dager hvor det er opplett, men kaldt ute. Dunet holder deg god og varm, samtidig som vindavstøtende egenskaper holder trekken på avstand på luftige fjelltopper. Fleecejakker er svært allsidige, og du kan bruke dem alene eller under en skalljakke. Velg gjerne en variant med smal passform og en figursydd hette om du ønsker å bruke fleecejakken lagvis. Vi anbefaler en isolert vinterjakke når du skal gå tur i minusgrader. Det isolerende laget holder deg varm og god, og det flotte designet gjør at du kan bruke jakken når du skal på jobb også. Du trenger derfor ikke å ha separate jakker for turbruk og hverdagsbruk – disse jakkene passer perfekt til begge deler.