alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Turshorts

 
[7]
Terrex PrimaLoft Insulation Shorts BlåTerrex PrimaLoft Insulation Shorts Blå

Terrex PrimaLoft Insulation Shorts

Menn TERREX

Gå en tur i en behagelig turshorts

Skal du gå en tur på fjellet eller bare rusle rundt for å bli kjent i en ny by, har vi i adidas de rette turshortsene for turgåing. Som turgåer kan du velge en shorts som ventilerer til varme sommerdager eller turer litt høyere tempo, en slitesterk turshorts med stretch i fire retninger som tåler litt mer eller en shorts med kompresjonspassform som passer til trening. Du finner shortser til alle forskjellige slags turer i utvalget vårt.

Holder deg tørr på varme dager

En av de beste tingene med shorts fra adidas, er den fuktkontrollerende AEROREADY. Det er denne teknologien som holder deg tørr hele turen, selv om gradestokken kryper oppover eller du går deg skikkelig svett. Velg en turshorts som har dette, dersom du er av dem som liker å gi litt ekstra selv på helt vanlige gåturer. Den vil holde deg tørr mens du nyter turen.

God bevegelsesfrihet på turen

Når du skal velge shorts er det nok også viktig at turshortsen føles komfortabel når du har den på og at det er en god bevegelsesfrihet i materialet. Så lenge du velger den riktige størrelsen, så skal de fleste turshortsene være i et materiale som sørger for det. Sjekk om turshortsen er liten, normal eller stor i størrelsen, noe du kan se i produktbeskrivelsen. Ta gjerne også en titt på størrelseskartet for være helt sikker på å finne den rette størrelsen din.

På pakkelisten til sommerturen

Turshorts er alltid listet opp på pakkelistene til sommerturene, enten du skal gå sammen med andre i fjellet eller reise på en storbyferie. Den er et "må-ha" i all slags sommervær. I utvalget av adidas turshortser er det lett å finne en favoritt eller to som du trygt kan pakke med deg på tur.