alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Guttevesker

 
[7]

Knalltøffe og praktiske bager og guttevesker

Vi har bager, ryggsekker og guttevesker som rommer alt barnet trenger til trening og enda litt til. Du kan for eksempel velge en praktisk gympose med snøring som har plass til sko, litt klær og et håndkle, eller du kan gå for en romslig ryggsekk med plass til sportsutstyr. Våre bager og vesker til gutter er slitesterke og robuste, slik at de tåler daglig bruk. De er også svært praktiske i bruk. Du kan for eksempel kjøpe en ryggsekk til gutt med kompresjonsstropper som holder sekken stabilt på ryggen. De er enkle å bære for å skåne skuldre og rygg. Ryggsekkene og bagene kan brukes både til trening og når barnet skal på skole, takket være et allsidig og funksjonelt design. Velg gjerne en modell med ekstra lommer på utsiden for ekstra komfort. Du kan for eksempel ha små lommer på forsiden med glidelås, geniale til å oppbevare nøkler og mobil. Barnet får også plass til en drikkeflaske i slip-in lommer på sidene av ryggsekken, noe som kan være spesielt praktisk når dere skal ut og gå på tur i skog og mark.

Vesker til gutter som er aktive og sporty

Det er enkelt å få med seg fotballsko, hansker og annet utstyr med praktiske guttevesker for aktive barn som elsker å holde seg i bevegelse. Velg gjerne en modell med fôret lomme til bærbar PC om barnet skal bruke sekken på ferieturer eller til skole. Enkelte av guttebagene er slitesterke nok til at de kan bli stående på bar bakke en stund, takket være en solid og belagt bunn. Designet er også vågalt og morsomt nok til å falle i smak hos små moteløver. Velg mellom klassiske ensfargede modeller med Trefoil og 3-Stripes, samt fargesterke varianter med forskjellige motiv og grafikk. Hvis det blir for vanskelig å velge, hvorfor ikke ta en av hver og veksle mellom dem?