alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Barnebriller

 
[1]

Topp ytelse og full beskyttelse med barnebriller

Sørg for at svømmetreningen går som en drøm med superkule barnebriller som beskytter øynene til de minste. Både klor og saltvann kan være vondt å få i øynene, og da er det godt å ha et par svømmebriller til barn som lar dem boltre seg i vannet – uten at de bekymrer seg for vann i øynene! Mange av brillene fås med UV-beskyttelse, noe som er spesielt bra når dere skal på stranden eller svømme i et utebasseng. Solstråler og blinkende vannflater kan fort bli for skarpt for små øyne. Funksjoner som doble stropper gjør at barnet enkelt får av og på seg brillene, uten å måtte stresse med å få dem til å sitte ordentlig. Mange av brillene har dessuten et lekkert og kult design som gjør at de ser ut som solbriller, noe som garantert vil falle i smak hos kresne små moteløver. Du kan også gå for fargesterke modeller dersom barnet elsker å skille seg litt ut og har sans for leken barnemote.

Fullt fokus på trening med svømmebriller for barn

Vi har barnebriller som er skapt for dedikerte små svømmere som ønsker å yte maksimalt på trening. De har et godt overblikk over alt som skjer rundt dem, takket være et bredt synsfelt. Dermed kan de unngå å krasje inn i andre eller inn i bassengkanten. Komforten er godt ivaretatt med et justerbart nesestykke, og stroppene kan enkelt strammes til å sitte godt rundt hodet. Mange av modellene har dessuten praktisk duggmotstand, noe som gjør dem til et foretrukket valg blant både dem som trener hardt hver uke og dem som leker seg på badeland i ny og ne. En diskré adidas-logo på stroppen sørger for at barnet kan rocke den sporty og kule stilen som merket vårt er så kjent for.