alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Briller

 
[4]

Beskytt øynene med briller fra adidas

Svømming er en populær sport blant både barn og voksne, og det er viktig å ha det rette utstyret for å få en behagelig opplevelse. Hos adidas finner du svømmebriller til hele familien, både store og små. Uansett om du svømmer innendørs eller utendørs, vil man som regel kunne ta på seg brillene og deretter glemme at man har dem på. Sørg for å ha briller med et bredt synsfelt og en ramme i én del. Fleksible nesestykker og doble, justerbare stropper gir i tillegg sikker passform og økt komfort. Videre har våre svømmebriller andre nyttige funksjoner som UV-beskyttelse og antidugg-belegg.

Hvorfor bruke svømmebriller?

Det er mange grunner til å bruke svømmebriller. Først og fremst gir de klarhet, slik at du enkelt kan se hvor du svømmer. Det å svømme uten svømmebriller kan på mange måter sammenlignes med å løpe med øynene lukket, og det høres ikke ut som en god idé. Videre beskytter svømmebriller øynene mot både bakterier og klor samt skadelige UV-stråler, og brillene sørger dermed for at du får mest mulig ut av hver svømmetur.

Hvilke svømmebriller bør du velge?

Du bør vurdere dine behov når du skal velge svømmebriller. Hos adidas får du både svømmebriller til barn og til seniorer i flere ulike typer. Treningsbriller er kanskje den vanligste typen, men vi har også konkurransebriller med strømlinjeformet og smal innfatning for å gi en sikker passform og minimere vannmotstanden. Linsene kan være enten sot, speil eller farget. I tillegg finnes det svømmebriller med optisk linse for deg som bruker briller til vanlig. Uansett hva slags briller du velger, bør du passe på å oppbevare dem i et etui og unngå direkte sollys. Skyll dem gjerne med kaldt vann etter bruk, ikke tørk dem med fingrene og ikke vri eller brett brillen. Ved å følge disse tipsene beholder de egenskapene sine og blir ikke ødelagte.