alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bikinier for barn

 
[7]
Bli klar for svømmesesongen med bikinier til barn fra adidas! Her finner du flere flotte bikinier, spesielt designet for barnas aktive livsstil. Bikiniene er laget av elastiske og stretchy materialer som sørger for full bevegelsesfrihet. De har en god passform, med justeringsmuligheter for å tilpasse toppen til barnet. Enten dagen tilbringes på stranden med å bygge sandslott og samle skjell, eller i svømmehallen med svømming, stuping og turning i vann, er bikinier til barn fra adidas et perfekt valg. Bikinier til barn er laget av klorresistent stoff, så de tåler hyppig bruk både på stranden og i svømmehallen. Med et bredt utvalg av friske og fargerike modeller finner du bikinier til barn som passer barn i alle aldre her hos oss.

La henne møte svømmesesongen i en bikini for barn

En adidas bikini for barn vekker lett sommerfølelsen med sitt myke og elastiske stoff med et fôr for komfort og velvære. Du kan velge mellom forskjellige glade mønstre og farger, alt etter hva hun liker aller best. Enten hun er glad i blomster eller hjerter, eller hun liker grafiske mønstre, så vil hun finne en favoritt i sortimentet vårt. Alle bikiniene for barn er laget av et slitesterkt Infinitex Fitness-materiale som består av en blanding av nylon og elastan eller Primegreen, mens fôret er av myk jersey. Toppen har en justerbar nakke- og bakstropp som gjør at du kan tilpasse den best mulig og stramme slik at den ikke glir ned. Velger du den rette størrelsen, vil bikinien sitte godt på kroppen gjennom vannet.

Svøm langt

Enten hun har lært å svømme eller hun er på vei til å lære det, så er adidas bikini for barn perfekt. I den kan hun stupe, svømme eller bare bygge sandslott på stranden. Den er laget av et klorresistent stoff som tåler hyppig bruk i bassenget og den passer fint til barn som skal ta svømmekurs eller bade med barnehage og skole. Det er godt mulig at hun svømmer langt i bikinien, for den sitter pent på med sine elastiske kanter og lar henne bevege seg så fritt hun trenger.

Velg en favoritt

Det er lett å finne en fargerik favoritt i utvalget vårt. Enten du er den miljøbevisste som velger Primegreen på grunn av klimaet, Primegreen er resirkulerte materialer av høy kvalitet, eller du er mest opptatt av hvordan den er på, så vil en bikini for barn kunne møte forventningene dine. Det stretchy materialet som bikiniene for barn er laget av, vil la henne svømme, stupe eller slå hjul på stranda lett som bare det.