alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bikinier

 
[53]
1 / 2
Sideav 2

Sporty og feminine bikinier fra adidas

Du finner passende adidas bikinier for ditt bruk, enten du skal slappe av på stranden eller trene i svømmehallen. Det sporty badeklærne lages av klorresistent materiale med praktiske muligheter for å tilpasse passformen. Mange av bikiniene er utviklet ved hjelp av avanserte teknologier som ECONYL®. ECONYL®-garn er et spesielt materiale som produseres av nylonavfall og resirkulerte fiskenett. Dermed bidrar du til å bevare verdenshavene, samtidig som du ser råstilig ut.

Badetøy med praktiske egenskaper

50+ UV-faktor, elastiske stropper, uttagbare puter og god passform er bare noen av egenskapene som vektlegges når bikiniene til adidas utvikles. Vi anbefaler at du tenker over hvilke egenskaper som er viktigst for deg før du velger deg ut en modell. Skal du helst samle skjell og sole deg hele dagen lang? Eller er det fitness-trening og rå ytelse i svømmehallen som gjelder? Eller vil du ha en allsidig modell som kan passe til det meste?

Bikiner med atletisk snitt

Vi anbefaler å velge adidas bikinier med atletiske snitt om du skal bruke det nye badetøyet ditt til trening. Disse modellene har en sporty stil og praktiske egenskaper som gjør at du kan fullføre økten i full komfort. Passformen er utviklet for å sitte godt, samtidig som det myke materialet føles behagelig ut mot huden. Dersom du vil fremheve den sporty stilen din, anbefaler vi velge modeller med brystbånd med adidas-logo i stor skrift. Det er også mulig å velge ikoniske 3-Stripes bikinier for å virkelig få en atletisk stil.

Badetøy for store og små

Du finner også bikinier for barn blant utvalget. Disse modellene har et stilig og morsomt design som faller i smak hos de fleste små moteløver som elsker å svømme og leke på stranden. Modellene passer dessuten bra til svømmetreningen også, takket være den komfortable passformen. Det går også an å kjøpe dem i deilig jersey-fôr og med justerbare stropper.