alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: adidas Boost

 
[121]
ZG21 Golfsko HvitZG21 Golfsko Hvit

ZG21 Golfsko

Golf

1 / 3
Sideav 3

Uendelig energi med adidas Boost på Black Friday

Du leste riktig: Det er nå Black Friday-salg på adidas Boost! Dette er simpelthen en revolusjon innen sko, med vår mest responsive demping gjennom tidene. Sålen skaper et fremragende utgangspunkt for enhver løper, både proff og nybegynner, og du oppnår i tillegg en uslåelig energiretur. Jo mer du tar i, jo mer får du igjen for det. Denne teknologien komprimerer og frigir energi med hvert eneste skritt, og gir dermed forutsetning for høy ytelse enten du løper sakte eller raskt, kort eller langt. Ikke gå glipp av Black Friday-salget på adidas Boost!

Massevis av valg på Black Friday-salg

Utvalget av sko med Boost-teknologi er stort, og her hos oss vil du garantert finne et par som er midt i blinken for deg. Løper du mest i terreng kan du med fordel velge sko med Stretchweb-yttersåle og Continental™-gummi, som vil gi deg enestående grep på både vått og tørt underlag. Om langdistanse passer deg bedre, kan en løpesko med overdel i Primeknit-stoff være lurt, da den omslutter foten som en sokk. Alt dette og mer til kan du få i kombinasjon med vår fantastiske Boost-teknologi, så ikke nøl med å bla deg gjennom assortimentet for å finne den perfekte skoen. Slå til på Black Friday-salget på adidas Boost!

La skoene leve lenge

For å sørge for at Boost-skoene dine varer lenge, er det helt nødvendig at du tar visse grep. Første steg, og det aller viktigste, er å impregnere skoene godt før du bruker dem. Når dette gjøres, skal de være rene. Ved å impregnere med en gang vil skoene holde seg rene lenger, og det kan også beskytte dem mot fuktighet og vann. Det holder derimot ikke å bare impregnere én gang. Faktisk bør dette gjøres regelmessig, enten ukentlig eller annenhver uke, avhengig av hvor ofte man bruker skoene.