alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Caps til barn

 
[12]

Superkule og beskyttende caps til barn

Våre caps til barn ser ikke bare fantastiske ut, men de har også en viktig beskyttende funksjon. De skjermer øynene mot skarp sol og beskytter hodebunnen mot skadelige UV-stråler. Mange av våre modeller er nemlig utviklet og produsert med innebygget UV-beskyttelse. En stor og formet brem gir god skygge mot solen. Enten dere skal til varmere strøk eller dere nyter en varm sommer her hjemme, er en god barnecaps et must. Hodeplagget kommer også godt med på trening, særlig om barnet spiller fotball utendørs året rundt og ønsker skjerming mot skarp vår- og høstsol. Våre caps for barn sitter godt på hodet til de små, og du kan enkelt stramme og justere passformen. Dermed trenger du ikke bekymre deg for at hodeplagget skal falle av under aktiv lek eller på trening.

Velg en barnecaps med stilfullt design

Kule caps til barn med adidas Badge of Sport som dekorasjon pleier ofte å falle i smak hos selv kresne små moteløver. Disse modellene ser ut som voksenmodeller, og den ikoniske adidas-stilen er derfor godt bevart. Mange av modellene er laget av slitesterk bomullstvill som tåler aktiv bruk over lang tid. Vi har også mer iøynefallende modeller med artige motiv og mønstre, og disse passer perfekt for barn som har sterke meninger om hvordan de ønsker å kle seg opp. De gode og beskyttende egenskapene er godt bevart, og du trenger derfor ikke å gi avkall på komfort til fordel for en kul stil – du får nemlig begge deler når du velger adidas barnecaps! Det kan uansett være smart å ha flere varianter for hånden, slik at barnet kan veksle mellom dem ved behov. En variant med bøyd og bred brem er optimal til trening, mens caps med kort og rett brem passer godt til fritidsbruk.