alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gensere jenter

 
[22]

Stilig komfort med gensere for jenter

Noe som ikke slår feil, er ?gensere til jenter fra adidas, som er kjente for å produsere sportslige klær til enhver anledning. Allsidigheten har mye å si for deg som er en aktiv person. Her skiller genserne seg ut med teknologi som er basert på komfort og lengre holdbarhet i ulike stiler. Med et variert utvalg er det enkelt å finne en genser som kan passe til blant annet trening, skole og til bruk hjemme. Utvalget finnes i flere farger og stiler.

En genser å finne for alle

Den klassiske hettegenseren med 3-Stripes blant utvalget av jenter sweatshirts? har bevart sin popularitet helt siden 70-tallet. Fransk bomull byr på komfort, samt som en kengurulomme er lønnsom med plass til oppbevaring av mobiltelefonen. Med en vanlig passform så blir den verken for trang eller for stor å ha på seg. For en liten tur rundt i byen kan en hettegenser med avslappet silhuett passe fint inn i en mer avslappet gatestil. Hettegensere med glidelås, solide sømmer og materiale av høy kvalitet er enkel å hoppe ut eller inn av når det trengs. Dessuten så er de jo ekstra tøffe, men fine i stilen. En genser med høy hals og glidelås slår heller ikke feil for den som driver på med sport. Liker du verken jumpere med hette eller høy hals, finnes det flere med rund hals.

Prester bedre med riktig jumper

Flotteste gensere til jenter? med justerbare hetter kan du enkelt justere etter eget ønske. En lettere genser som er konstruert med høyt hals virker svetteavvisende slik at du holder deg kjølig. Med en glidelås kan du derfor lett få av deg genseren i overgangen fra oppvarming og til kampstart. Dette er noe som flere idrettsutøvere foretrekker, da de får muligheten til å varme seg litt opp før kamp.