alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hansker for barn

 
[5]

Slitesterke og knalltøffe hansker for barn

Vi har høytytende og superkule hansker for barn som elsker å trene og holde seg aktive. Du kan for eksempel kjøpe keeperhansker til både kamp og trening. Du kan velge mellom hansker med positivt og negativt snitt. Hansker for trening med positivt snitt kjennetegnes av gripesikker Soft Grip 2.0-lateks som gjør at barnet får godt grep om ballen, enten det regner eller solen skinner. Passformen er svært komfortabel, og barnehanskene gir god demping når de skal fange harde baller som kommer flyvende mot mål. Du justerer dem enkelt med stroppen som går halvveis rundt håndleddet. Vi anbefaler at du fukter skummet i fotballhanskene med lunkent vann før de brukes. Du bør aldri tørke dem over varme, og de må vaskes for hånd om de blir svært møkkete. Kamphansker med negativt snitt gir barnet svært god kontroll når det teller mest. Grepet er like sikkert i både tørt og vått vær, og hanskene føles naturlige og gode ut på hånden. Du får også svært god demping, takket være URG 2.0-lateks.

Hvordan velge riktige barnehansker for keepere

En god målvakt og keeper trenger hansker for barn som lar dem yte sitt beste, enten det er på kamp eller trening – men hva er egentlig forskjellen mellom keeperhanskene? Hansker med et negativt snitt har sømmer på innsiden. Det gjør at du får enda tettere kontakt med ballen, og det gjør dem til et populært valg på kamp. Denne typen barnehansker har svært god passform og passer bra til barn med tynne fingre. Det er viktig å huske på at hanskene blir fort slitte om du bruker dem daglig. Vi anbefaler derfor at du har minst to par hansker. Spar de beste fotballhanskene til kamp, og velg et par behagelige og rimelige modeller til hverdags.