alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barneklokker

 
[16]
Barneklokkene fra adidas kombinerer det beste fra et av verdens største sportsmerker, i små pakker perfekte til barnas mange eventyr. Enten de akkurat har lært seg å tolke viserne, eller de er litt mer erfarne, finner du barneklokker i mange forskjellige utførelser. Til alle slags uttrykk, stiler og alle slags dager – adidas’ barneklokker henter frem klassiske stiltrekk og logoer med farger som gleder og interesserer unge øyne. Digitale, analoge eller en kombinasjon – disse barneklokkene lages av høytytende materialer som holder stand mot prøvelsene som barnas dager presenterer, og lar dem holde øye med tiden samtidig. Når de husker på det, selvsagt. Vi kan garantere at klokken går – ikke at noen husker å titte på den. Men hvem vil vel ikke kaste et ekstra blikk på disse kreasjonene, enten man er gammel eller ung? Se selv!

Stilige og praktiske barneklokker fra adidas

Klokker er et helt essensielt tilbehør på ethvert håndledd. I tillegg til å fortelle deg tiden, er det et viktig accessoir som kan sette prikken over i-en på et antrekk. Hos adidas har vi et bredt utvalg av barneklokker som tåler en støyt. Klokkene fås i flotte farger, og vi har modeller til både gutter og jenter som gjør det enkelt for barn å lære tiden. Klokkene er utstyrt med slitesterke remmer og mange av dem er også vanntette.

Bredt utvalg av klokker for barn

Uansett hva slags klokke barnet ditt ønsker seg, er vi sikre på at vi har noe som vil falle i smak. Først og fremst må du avgjøre om det er en digital eller analog klokke som er aktuelt for deg. Du kan for eksempel gå for en digitalklokke som kombinerer mote og gatestil med allsidige funksjoner for å følge deg gjennom hele dagen. Den digitale klokken har en myk silikonstropp for en komfortabel passform, og du kan velge mellom mange ulike farger. Tror du barnet ditt heller vil ha en enkel, analog klokke? Sats på ikonisk enkelhet med en klassisk, rund silhuett og den enkle trehåndsbevegelsen som er Bauhaus-inspirert. Er det en vintage-look du ønsker deg? Velg en moderne og progressiv tolkning av 70-tallsklokken med standard passform og rustfritt stål.

Hvordan vedlikeholder du klokken?

Klokken blir gjerne brukt hele dagen, og som med alle andre ting man har på seg er det viktig å rengjøre den. Rester av svette, kremer og hud kan feste seg på baksiden av uret, og dette kan i verste fall danne et belegg som kan skade metallet. Dette er som regel enkelt å fjerne med en myk tannbørste. Dersom klokken er vanntett, kan du også vaske den forsiktig med lunket såpevann. Hvis du er usikker på om det er vanntett, kan en urmaker utføre en trykktest for å avklare dette for deg.