alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Barneklokker

 
[36]
Project Two R Klokke
Project Two R Klokke
Digital Two M Klokke
Project Two F Klokke
Digital Two M Klokke
Project One R Klokke
Project Two R Klokke
Project One R Klokke
Digital One GMT R Klokke
Code One M Klokke
Code One Chrono L Klokke
Digital One GMT R Klokke
Digital One GMT R Klokke
Code One M Klokke
Code One Chrono S Klokke
Edition Three M Klokke
Digital Two R Klokke
Digital One GMT R Klokke
Digital One GMT R Klokke
Digital One GMT R Klokke
Project Two R Klokke
Project Two R Klokke
Project One R Klokke
Project One R Klokke
Code One Small S Klokke
Code One SST Watch
Edition Three Small SST Klokke
Code One Chrono M Klokke
Edition One Chrono SST Klokke
Code One Chrono S Klokke
Code One Chrono L Klokke

Stilige og praktiske barneklokker fra adidas

Klokker er et helt essensielt tilbehør på ethvert håndledd. I tillegg til å fortelle deg tiden, er det et viktig accessoir som kan sette prikken over i-en på et antrekk. Hos adidas har vi et bredt utvalg av barneklokker som tåler en støyt. Klokkene fås i flotte farger, og vi har modeller til både gutter og jenter som gjør det enkelt for barn å lære tiden. Klokkene er utstyrt med slitesterke remmer og mange av dem er også vanntette.

Bredt utvalg av klokker for barn

Uansett hva slags klokke barnet ditt ønsker seg, er vi sikre på at vi har noe som vil falle i smak. Først og fremst må du avgjøre om det er en digital eller analog klokke som er aktuelt for deg. Du kan for eksempel gå for en digitalklokke som kombinerer mote og gatestil med allsidige funksjoner for å følge deg gjennom hele dagen. Den digitale klokken har en myk silikonstropp for en komfortabel passform, og du kan velge mellom mange ulike farger. Tror du barnet ditt heller vil ha en enkel, analog klokke? Sats på ikonisk enkelhet med en klassisk, rund silhuett og den enkle trehåndsbevegelsen som er Bauhaus-inspirert. Er det en vintage-look du ønsker deg? Velg en moderne og progressiv tolkning av 70-tallsklokken med standard passform og rustfritt stål.

Hvordan vedlikeholder du klokken?

Klokken blir gjerne brukt hele dagen, og som med alle andre ting man har på seg er det viktig å rengjøre den. Rester av svette, kremer og hud kan feste seg på baksiden av uret, og dette kan i verste fall danne et belegg som kan skade metallet. Dette er som regel enkelt å fjerne med en myk tannbørste. Dersom klokken er vanntett, kan du også vaske den forsiktig med lunket såpevann. Hvis du er usikker på om det er vanntett, kan en urmaker utføre en trykktest for å avklare dette for deg.