alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klokker

 
[36]

Bredt utvalg av klokker fra adidas

En klokke er alltid mer enn bare et praktisk tilbehør. En klokke kan umiddelbart heve antrekket ditt til et helt nytt nivå. adidas klokker er det perfekte tilbehøret for deg som både er motebevisst og som lever en aktiv livsstil. Mange av dem har spesielle funksjoner som stoppeklokke, kalender og lys. Disse modellene ser sporty og tøffe ut, og de har gode egenskaper som for eksempel myke og behagelige silikonstropper. Andre armbåndsur er hovedsakelig utformet for å fremheve en autentisk og urban klesstil. Og dersom du digger gatemoter, kommer du også til å elske retro klokker fra adidas.

Utviklet med fokus på detaljer

Japansk kvartsurverk, klassisk silhuett, en ren stil – bare beskrivelsen er nok til å mane frem et bilde av en sofistikert og eksklusiv klokke. Ikke bare har adidas klokker en edgy stil, men mange av modellene kombinerer det sporty preget med en luksuriøs look. Resultatet er rå eleganse, og klokkene fullføres med avansert teknologi som gjør dem svært funksjonelle i bruk. Du kan for eksempel velge en modell med urkasse av rustfritt stål med herdet mineralkrystall. Remmene fås i ulike materialer som silikon, stål og ekte skinn.

Klokker for enhver smak

Utvalget av farger og varianter er rett og slett veldig spennende. Og i typisk, ikonisk adidas-stil, er mange modellene utviklet med en unik vri. Her finnes det noe for enhver smak, enten du vil ha jordnær eleganse eller en urban retro klokke i knallfarger. Mange av modellene er vanntette, og disse er spesielt praktiske for deg som elsker å trene utendørs i all slags vær. Vanntette varianter anbefales også hvis du elsker å gå i fjellet og trenger noe som er robust nok til å takle vind og regn. Hvis du i tillegg har en variant med stoppeklokke, kan du trygt prøve deg på nye rekorder på løpebanen ved å ta tiden med armbåndsuret ditt – selv om regnet høljer ned.