alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Poloskjorter til barn

 
[18]

La de små finne stil i ekte poloskjorter til barn

Det kan ikke overses – poloen kommer med et helt eget uttrykk, enten det er golfbaner, tennisbaner, fotballbaner eller fritid som gjelder. De fleste av oss kjenner allerede til det, med den luksuriøse følelsen i premium stoff, og det litt preppy uttrykket som følger med. adidas lager poloskjorter til barn som ikke bare følger stil, men som legger nye føringer både når det kommer til uttrykk, materialer og snitt. Trender har mye å si for både voksne og barn, så gi dem selvsikkerhet fra første gang de tar steget ut på banen de har plukket ut som sin favoritt.

Trening, lek, skole og fritid i ett og samme plagg

De som sier du må ha forskjellige plagg til hver aktivitet som dukker opp gjennom dagen vet ikke hva som foregår. Med disse poloskjortene til barn har de yngre medlemmene av familien basisplagg som de kan bygge både stil og personlige rekorder på, enten de vil prøve seg med tennisracketen, tennissko og skjørt eller heller setter kursen mot golfbanen for å jobbe mot de fulle rundene på 18 hull om noen år.

Bra for planeten og bra for barna

adidas jobber hardt for å gjøre morgendagen til et bedre sted enn det dagen i dag er, og det gjelder også for poloskjortene til barn. Resirkulerte materialer, redusering av plastavfall og begrensning av nyprodusert polyester og syntetiske materialer gjør at mange av plaggene bidrar til en grønnere fremtid. Sett barna på vei mot dager fulle av aktivitet i fukttransporterende, myke og komfortable poloskjorter som er med dem gjennom sport, fritid og skole, i komplett stil. Henley-krage, hel eller halv polokrage, varme, kalde, tørre og våte dager – det er ikke mulig å stoppe barn som har bestemt seg for å sette i gang, og med den rette poloskjorten er alt på plass for utmerkede resultater.