alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Jenter

 
[588]
1 / 13

Trygge steg med sneakers til jenter

Det er ikke bare voksne som trenger, og som er interessert i, stilige sko. Små og voksende føtter er like viktige, om ikke enda viktigere, å ta vare på enn de som er utvokst. Dermed er det viktig å finne de rette joggeskoene til jenter. Sneakers og joggesko er ikke alltid det samme. Sneakers er ofte mer rettet inn mot stil, streetwear og de nyeste trendene, mens andre er klassikere som alle kan kjenne igjen. Joggesko og tekniske treningssko er nettopp det – løpesko med tekniske løsninger som Boost-demping, som sender energien tilbake for hvert steg. En liten samling med joggesko og sneakers til jenter er akkurat det mange unge damer trenger i garderoben sin, så det finnes alternativer både for de dagene det dreier seg mest om det personlige uttrykket, og for de dagene der aktivitet, gymtimer og trening står på planen.

Farge, form og funksjon med joggesko til jenter

Stilen og det personlige uttrykket utvikler seg med rivende fart mens de unge vokser, og det kan være krevende å finne de rette plaggene og fottøyet som oppfyller kravene. Her hos adidas finnes det nesten utallige muligheter, kolleksjoner og kreasjoner å velge mellom. Enten det er sneakers til jenter fra adidas Originals, der klassikerne lever og noen av de beste designerne kommer med kreasjoner og gateklar stil, eller det er adidas Løping, der fokuset er på ytelse og teknologi, passform og støtte. Etter hvert finner vi vel alle våre favoritter, men frem til den dagen er det eksperimentering og endring som er normen. Finn joggesko til jenter for trening og fart med Boost-mellomsåler og TPU-ramme for støtte, eller se nærmere på klassiske adidas Superstar-sko med stødig, vulkanisert yttersåle og de kjente skinndetaljene. 3-Stripes og adidas-Trefoil er med hvert steg på veien, akkurat som det skal være.