alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith barn

 
[30]

Freshe og superkule Stan Smith til barn i alle aldre

Det er få sko fra adidas som er like ikoniske som våre Stan Smith med sitt velkjente design, utsøkte komfort og kule detaljer. Vi har utvalget du trenger til ditt barn i en rekke freshe fargekombinasjoner. Hva med en råtøff sko med grønne eller blå detaljer på hælen for eksempel? Dette er en sko som vil sitte godt på alle slags føtter, og det smarte lukkesystemet med lisser bidrar til at ditt barn har en sko som både er komfortabel og praktisk til lek og daglige aktiviteter. Videre sørger den syntetiske overdelen for en glatt og elegant finish, samt at den avanserte innleggssålen gir god demping til alle aktive barn. Bruken av Primegreen og koppsålen i gummi bidrar i tillegg til en sko som både er slitesterk og som har en avansert såle for godt grep, slik at ditt barn ikke vil skli på glatt underlag.

En levende legende med en rekke avanserte og superspennende løsninger

Bruken av Primegreen gjør at disse skoene produseres med færre ressurser gjennom resirkulering. Dette materialet innebærer også at skoene har helt særegne egenskaper og gir høyeste ytelse for aktive barn, enten det er til løping, utelek eller fotball. Den avanserte innleggssålen gir god støtte for føttene ved daglig bruk, samtidig som den innovative koppsålen sikrer godt grep for alle barn som er glade i løping og trening. Stan Smith til barn er det perfekte valget for alle barna som spiller fotball og tennis eller bruker mye tid på innendørsaktiviteter.

Med Stan Smith til barn er barnet ditt rustet for alle utfordringer

Enten du velger en klassisk Stan Smith i hvitt og med blå detaljer til barnet ditt eller noe mer fargesprakende er dette en sko som er lett å kombinere til alle typer antrekk. Våre sko fungerer ypperlig til bruk med joggebukser og en klassisk hoody for eksempel. Alternativt kan man fint bruke Stan Smith med chinos eller noen elegante bomullsshorts.