alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Superstar joggesko for jenter

 
[81]
1 / 2
Sideav 2

Flotte Superstar joggesko for jenter med maksimal fleksibilitet

Superstar joggesko for jenter er skomodellen som passer inn med det meste. Den hadde sine første røtter fra basketsmesterskapet i 1969 og hip hop-kulturen. Ikonet har beholdt flere av sine detaljer med en beskyttende skall på tuppen av skoene og overdelen i skinn. Superstar joggesko for jenter har blitt oppgradert med fiskebeinsåler med en sikksakk 3-Stripes kant, hvor tuppene er forsterket med polstringer som gir god demping. Disse finnes i flere flotte farger og mønstre. De klassiske i hvit og svart passer med alle antrekk. Ønskes det et mer dristig alternativ, så finnes det Superstar til jente i spreke farger som kan friske opp et nøytralt antrekk. Overdelen er som regel i skinn, mens yttersålen er i gummi. Noen modeller kommer med snøring, mens andre er det bare til å tråkke rett ned i. Foret er vanligvis i myk jersey, som er veldig behagelig for føttene. Innleggsålen i viskoelastisk dempeskum former seg til foten for bedre komfort og ytelse. Yttersåle danner fleksible spor for maksimal fleksibilitet.

Nyskapende design med flere bruksområder

Sko i belagt skill holder stilen fersk, slik at de alltid ser nye ut. Koppsåler i gummi gir komforten som trengs gjennom dagen. Dette er sko til å brukes både på skolen, skating og på asfalt. Hælstykkene på skoene har forskjellige merker og tegn på seg. Noen modeller kommer med lisser i tre ulike farger, slik at det bare er til å bytte stilen når det ønskes. Andre modeller inkluderer både elastiske og vanlige lisser for den som foretrekker noe enkelt. Blant utvalget er det derfor så mye å velge mellom. For skopleie er det enkle triks til å ta godt vare på skoene. Det trengs en vaskeklut og litt såpe. I og med at overdelen er i glatt skinn, så er det bare til å vaske flekkene rett av.