alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svømmetøy til gutter

 
[28]

All slags vannaktivitet med svømmetøy til gutter

Enten det er for trening, konkurranser eller bare for moro, uansett finner du noe som passer blant adidas sitt store utvalg av svømmetøy til gutter. En svømmeshorts laget med materialer fra resirkulerte fiskegarn og annen resirkulert nylon, blandet med elastan, blir en behagelig shorts som gir både bevegelsesfrihet og god passform. Klorresistente materialer gjør at shortsen holder seg i lang tid, selv med flittig bruk i basseng. En strammesnor i livet sørger for ekstra sikkerhet, så ingenting kan holde gutta tilbake når de går for nye rekorder eller rett og slett bare har det ekstra gøy i vannet. En badeshorts i resirkulert polyester er perfekt for både svømmetimen og stranda.

Farger til inspirasjon

Morsomme farger som oppmuntrer til lek eller nøytrale farger som understreker alvoret før en svømmekonkurranse – du finner det her hos adidas. For de minste kan det være ekstra gøy med spennende farger og mønstre når de skal lære seg å svømme, og skal ut på sine første eventyr. Slitesterke materialer gjør at svømmeshortsene tåler både flittig bruk og svømming i både basseng og på stranda, også der bunnen er mer steinete og shortsen må tåle å sitte på overflater som ikke bare er myke håndklær. Uansett svømmeaktivitet kan du finne svømmetøy til gutter som er klare for utfordringen.

Fra vann til vann

Etter en lang dag på stranda eller mange runder i bassenget er det alltid best å vaske svømmetøyet. Med enkle grep kan du enkelt vaske og ta vare på den nye svømmeshortsen, slik at den varer i lang, lang tid. De kan stort sett vaskes på kaldt program med skånsomt vaskemiddel. Noen av modellene kan tørkes i tørketrommelen på lav varme, men husk å sjekke vaskeinstruksjonene for din spesifikke shorts. Vask shortsene med lignende farger, så opprettholder du fargen bedre.