alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights til jenter

 
[39]

Lekre tights til jenter i alle aldre

Vi har markedets kuleste og lekreste utvalg av tights til jenter. Enten du er en erfaren yoga-student eller bare ønsker deg en lett løpetights for når vårsola og varmen titter frem, så har vi alt det du behøver. Klassiske tights i farger som sort, grått eller blått gjør også sitt til at dette er plagg som er anvendbare og som kan brukes utenfor et yoga-studio, enten det er på kafe eller ute i parken som et komfortabelt plagg for utetrening og aktivitet. Vi benytter oss av moderne materialer som er testet og perfeksjonert for å gi deg den beste passformen og opplevelsen når du er i aktivitet.

Noen av fordelene ved våre tights spennende tights til jenter

En av fordelene ved våre tights er kombinasjonen av materialer slik som bomull og elastan for å gi den best mulige komforten og bevegeligheten som er viktig under trening, særlig hvis en bedriver aktiviteter som yoga eller pilates for bevegelser ofte gjentas over en viss tidsperiode. Ikke nok med at vi tilbyr ekstremt komfortable plagg som går i ett med kroppen, vi har også fått på plass et vell av smarte funksjoner, slik som elastisk liv hvor du kan regulere passformen etter behov.

Hvordan tar jeg vare på tights fra adidas til jente?

Noe av det mest sentrale, er å vaske tightsen før den tas i bruk, av hygieniske årsaker. Det er også viktig å være oppmerksom på at plagget må vrenges før det vaskes, samt at det anbefales å vaske med lignende farger. På toppen av dette kan det være lurt å huske at plagget skal maskinvaskes i et kaldt, skånsomt program samt at det ikke renses. For at plagget skal vare lengst mulig er det best å unngå stryking med varmt strykejern, og vær oppmerksom hvis plagget har trykk eller motiv, da dette kan bli skadet.