alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterjakker til barn

 
[28]

Overvinn kulden med stilige vinterjakker til barn

Barn tilbringer mye tid utendørs hele året - enten på fotballbanen, i skolegården, på lekeplassen eller på tur med familien. Derfor har barn behov for en ordentlig god jakke for å holde seg varme og komfortable i vinterhalvåret. Her hos adidas finner du vinterjakker til barn laget med ytterlag av nylon eller polyester som holder både vind og vann ute, samt vatterte jakker med fyll av polyester eller dun som isolerer og holder varmen, slik at barna kan leke utendørs også om vinteren. En hette med elastikk gir en tettsittende passform som beskytter bedre mot vær og vind, og ribbestrikkede mansjetter bidrar til å holde votter på plass, samtidig som de hindrer at snø og vind kommer gjennom ermene.

Sport og lek

Her hos adidas finner du vinterjakker til barn som passer til alle mulige slags aktiviteter, og en og samme jakke kan brukes i en rekke anledninger og aktiviteter. Velg en jakke som er like fin på vei til skolen som den er god under fotballtreningen. Jakkene er laget med vannavstøtende materialer, har god isolasjon og pustende egenskaper, og du trenger derfor bare å velge farge, design og passform. Med en slik jakke er barna klare for hele vintersesongen. En dunjakke passer godt til turer i parken og andre aktiviteter som ikke krever en like stor grad av bevegelsesfrihet, mens en mindre polstret jakke gir mer rom for bevegelse.

Med tanke på varighet

De fleste vinterjakkene til barn som du finner hos adidas kan maskinvaskes separat med skånsomt vaskemiddel og lukket glidelås. Noen jakker bør imidlertid ikke vaskes i maskin, men heller renses. For å være sikker anbefaler vi deg å sjekke hvilke vaskeinstruksjoner som gjelder hver enkelt jakke. Vinterjakkene til barn bør heller ikke strykes. Hvis du følger instruksene vil jakken bevare både farge, passform og kvalitet gjennom flere vask, og holde barna varme i årevis.