alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterjakker

 
[161]
1 / 4
Sideav 4

Hold varmen med vinterjakker fra adidas

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Dette er et velkjent ordtak, spesielt blant oss nordmenn. Vi er vant til alle fire årstider, og vi takler de kalde vintrene bedre enn mange andre. Vi er oppvokst med én garderobe for sommersesongen og én for vinteren, og vi vet hvordan vi skal kle oss for å holde varmen på selv de kaldeste vinterdagene. Vinterjakker er et av de viktigste plaggene i vintergarderoben vår, og her finner du en rekke vinterjakker fra adidas av høy kvalitet. Uansett om du skal på løpetur eller frem og tilbake til jobb, er det viktig at du har en jakke som er tilpasset aktivitetsnivået og formålet ditt. I tillegg bør jakken reflektere din personlige stil, slik at du føler deg fin og moteriktig i møte med årets første kuldegrader.

Stilige, komfortable og varme jakker

Det er absolutt ingen grunn til å kutte ut utetrening og begrense seg til treningssentre bare fordi gradestokken kryper nedover. Med de rette klærne og skoene kan du helt fint fortsette treningen ute, uansett om det er løping, sykling eller andre former for trening som står på programmet. Bruk gjerne ull innerst som puster og holder på varmen, og husk å ha på deg hansker, lue og noe i halsen for å beskytte utsatte områder på kroppen. Du finner også en rekke råstilige dunjakker og andre vinterjakker fra adidas til fritidsbruk her, og vi har modeller til damer, menn og barn. Våre jakker har innovative egenskaper som gir full bevegelsesfrihet, og mange av dem har teknologi som sørger for økt komfort og isolering. Her får du både klassiske og nøytrale modeller i svart og blått, men også stilige varianter i oransje, lilla og rosa. Skaff deg gjerne både en tynn og en tykk modell, slik at du kan variere etter temperatur og aktivitetsnivå.