alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yoga for barn

 
[10]

Yoga for barn – vi har klærne som sikrer fri utfoldelse

Yoga er en aktivitet som passer alle, uansett alder og hvor myk du er fra naturens side. Yoga for barn, og da særlig de aller yngste, handler først og fremst om å leke, røre på seg og lære metoder for å få det bedre i kropp og sinn. Yoga er en populær måte å hjelpe barna med å bli bedre til å håndtere følelser på og for å bygge selvtillit og konsentrasjon. Det er ikke uten grunn at stadig flere barnehager og skoler har ønsket yoga velkommen inn i varmen. Barneyoga kan være så mangt, men det er spesielt morsomt for de minste å imitere ulike dyr eller jobbe med yogaeventyr. De eldre barna kan gjerne utforske flere avanserte posisjoner og teknikker, og det er et fantastisk verktøy for å finne balanse og ro i en hektisk hverdag. Vi har sprekt og funksjonelt yogautstyr for barn i alle aldre.

Myke og slitesterke klær med perfekt bevegelsesfrihet

Det viktigste med yogaklær for små superstjerner er at de er myke og lar barna bevege seg med fullstendig frihet. Yoga for barn handler tross alt om å være i fri utfoldelse. Med lette og ekstra myke plagg kommer yogagarderoben til å bli den nye favoritten hos barna. Hos adidas finner du blant annet pustende T-skjorter i en rekke ulike passformer laget av fuktighetsabsorberende materialer som holder dem svale under trening. Mange kommer dessuten med strategisk plasserte mesh-paneler for ekstra lufting. Vi har også et stort utvalg av luftige, fukttransporterende shortser og elastiske tightser med god passform, og for de eldre jentene vil en god sports-BH gi komfortabel støtte gjennom hele treningen. Etter yogaøkten er det lite som frister mer enn å slenge på seg en deilig hettegenser og bare slappe av. Fyll opp yogagarderoben med enkle, ensfargede nøkkelplagg som passer til alt, samt noen skikkelig fargeglade og mønstrede klær som vil sprite opp ethvert antrekk og gjenspeile barnas fargerike og kreative personlighet.