alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Golfbager

 
[3]

Golfbager med plass til alt du trenger

Dersom du planlegger å tilbringe dagen på golfbanen, er det best du stiller godt forberedt. Selv om sola kanskje skinner fra morgenkvisten, skal det ikke mye til før været snur og du må skjelve deg gjennom de siste hullene. Ivrige golfere lar seg selvfølgelig ikke stoppe av litt ruskevær – alle idrettsfolk vet at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Med romslige golfbager kan du ha med noen varme og isolerende lag, og ikke glem en regntett jakke i tilfelle regnet kommer på visitt i løpet av dagen. Du bør også alltid ha et godt utvalg av hodeplagg (både lue og solskjerm) og et par hansker med godt grep liggende på lur i bagen, så er du forberedt på all slags vær.

Funksjonelle og slitesterke golfbager

Skaff deg en bag eller ryggsekk for golfutstyr som rommer alt du trenger, og som gir deg muligheten til å holde tingene organisert og lett tilgjengelig. Lite er mer irriterende enn å grave seg gjennom bagen på jakt etter ekstra baller når du er midt i spillet, så sørg for å velge en modell med flere praktiske lommer. Det blir mye gåing i løpet av en dag på banen, og dersom både bagen med golfutstyret og køllebagen blir med fra hull til hull, er det helt essensielt at du velger en utstyrsbag som er komfortabel å frakte rundt. Velg en bag med justerbar stropp og komfortabel polstring samt doble bærehåndtak slik at du har flere ulike bæremuligheter. adidas sine golfbager er dessuten laget av slitesterke materialer som beskytter innholdet mot vær og vind, slik at du kan fokusere på spillet.

Vi bryr oss om miljøet

Vi er opptatt av å ta vare på den dyrebare planeten vår som muliggjør så mange fantastiske naturopplevelser og utendørsaktiviteter. Et av tiltakene våre er å bruke resirkulert polyester i flere av produktene, noe som både sparer ressurser og reduserer utslipp. Ved å velge en golfbag som er laget med resirkulert polyester bidrar du til å gjøre verden enda litt mer bærekraftig. Vi mener at det skal være enkelt å velge miljøvennlig.