alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf bags

 
[3]
Den perfekte golfbagen kan utgjøre den store forskjellen. Få plass til alt du trenger, slik at du kan yte ditt beste på banen – for hvert slag, hver gang.

Alt du trenger med golfbag fra adidas

Enten du trenger en golfbag spesifikt for de ekstra golfskoene dine, eller en bag som har plass til alt du trenger når du skal ut på en ordentlig golfreise, kan du finne den rette bagen som oppfyller dine behov hos adidas. En bag i enkeltvevet og resirkulert polyester gir deg en slitesterk bag, som også er litt bedre for miljøet. En bag med trinser gjør det enkelt å ta med bagen hvor enn du drar, selv når den er full.

Rom for alt

En golfreisebag fra adidas er romslig og slitesterk, og lar deg pakke alt det essensielle av golfutstyr, pluss litt ekstra. Teleskophåndtak og andre tilleggshåndtak gjør det enkelt å manøvrere bagen, både på flyplassen, inn og ut av bilen, og på hele reisen. Foran på bagen er det en ekstra, praktisk glidelåslomme. En dedikert skobag er perfekt for raske skobytter når du skal gå fra parkeringsplassen og rett på greenen, særlig når du har sko med knotter.

Det er ikke komplisert

Når du har fått den perfekte golfbagen fra adidas i kolleksjonen din, er det ikke mye som skal til for å holde den ved like. Golfbagene er laget i slitesterk polyester som er designet for å tåle harde reiser, og blir den skitten kan du enkelt vaske den med en fuktig klut. Den trenger ikke å strykes, renses eller å gå gjennom andre, kompliserte vaskemetoder. Det er altså ikke komplisert å ta vare på en slitesterk golfbag fra adidas, så du kan være klar for neste golftur – og hole in one, på null komma niks.