alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfsokker

 
[9]

Komfortabelt og luftig for beina med golfsokker fra adidas

Det er kanskje lett å overse hvor viktige sokkene er for komforten, men når du trer inn i golfsokker fra adidas merker du fort hvordan en golfspillers sokkevalg påvirker runden. Med adidas-golfsokker får du gode løsninger med smarte design. For deg betyr dette et smart valg. Dra fordeler av elastiske sokker som når deg til ankelen, og hvor passformen holder dem på plass gjennom lange sommerdager. Få akkurat riktig mengde demping og støtte i sokken, med polstret tå og hæl, samt en støttende kompresjon i mellomfoten. Dette er bare noe av det du kan forvente med golfsokker fra adidas, som også er en del av adidas sin tanke på omverdenen. Med kombinasjonsmaterialer av blant annet resirkulert polyester og bomull laget med Better Cotton Initiative i flere av våre golfsokker, får du mer bærekraftige alternativer når du skal velge det paret som passer best for deg. Slik er det godt for dine føtter, og godt for omverdenen.

Smarte løsninger + smarte design = smarte valg

Toppspill, en koserunde med venner, eller noe der imellom. Komfortable føtter er og blir en essensiell faktor for dine resultater. Med adidas golfsokker kan du ta med en overlegen komfort og en klassisk stil til golfbanen. Golfsokker fra adidas kommer med en rekke smarte løsninger som gjør dem til mer enn bare nok en sokk – de er rett og slett en behagelig hjelper til å holde fokus og komfort oppe.

Stilige sokker er absolutt mulig

Enhver stilbevisst golfer vet at sokken også er viktig. Farge, lengde, og logo – alt er avgjørende for å skille mellom den avslappete og den mer profesjonelle, selv på rolige runder på greenen. Finn rett sokkepar til deg, antrekket ditt, og ikke minst til skoene dine her blant adidas sitt gode utvalg av golfsokker. Naturligvis prydet med en ikonisk logo.