alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lite racer

 
[23]

Superlette lite racer løpe- og sportssko til herre og dame

Hvis du er på utkikk etter den perfekte skoen til både løping og daglig bruk, så har vi den ultimate produktserien for deg. Vårt utvalg av lette joggesko er bygget for god fotstøtte, samtidig som de har alle de egenskapene du ønsker deg fra en moderne joggesko. Med den avanserte Cloudfoam-mellomsålen som gir perfekt mengde demping og absorberer vekk sjokk og ujevnheter, er dette sko som tilpasser seg din fot etter bruk. Mellomsålen er designet for å forme seg etter foten din, noe som er praktisk ved lange turer eller harde treningsøkter. Noe annet som er verdt å legge til er den praktiske yttersålen i gummi som gir fabelaktig grep og hindrer at man sklir på glatte underlag, slik som våt asfalt eller i glatt gress. Skoene har også en lekker og praktisk overdel i mesh, som beskytter deler av skoen fra regnvær og sikrer også at lissene fungerer som de skal. Tekstilforet sørger for å gi skoene en lett og pustende profil, og de er tilpasset bruk både ved kaldt og varmt vær.

Hvordan styler man lite racer skoene best mulig?

Det er flere måter og bruke skoene på, enten du kun ønsker å benytte deg av skoene til trening eller du vil bruke våre lite racer som et fleksibelt alternativ i byen, på tur eller reise. Lite racer fungerer veldig fint med mørke jeans som et hverdagsplagg. Kast på deg en skjorte eller bluse og du har en enkel, men tidløs look. Alternativt kan du bruke lite racer som et mer sporty utgangspunkt med noen kule chinos, hettegenser eller en klassisk adidas college-genser og en vindjakke. Dette er en look som aldri går av moten og fremhever det sporty DNA-et som er utgangspunktet for lite racer-produktserien.