alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bager til løping

 
[9]

Full fart, og ingen hindring, med bager til løping fra adidas

Når utstyret hjelper deg på vei – det er stikkordene for en ryggsekk til løping fra adidas. Ikke bare ser de bra ut, de har også nok plass til det du behøver. Våre løpebager har den rette utformingen for å sitte rett og gi deg bevegelsesfrihet, samtidig som også innholdet holdes på plass. Våre ryggsekker for løping er der med lette materialer, slik som lettvevd polyester og gode tilpasningsmuligheter. Slik gode bager til løping skal være.

Frihet med en ryggsekk til løping

Om du bare skal ha med deg mobiltelefonen i en liten holder, eller ha med noe ekstra i en større ryggsekk, finner du støtten og komforten du forventer i våre løpevesker og -bager. Med den rette passformen, lette og slitesterke materialer og gode romløsninger, hindres du ikke av bagen. I stedet hjelpes du til å få med det du behøver, og samtidig som du har full bevegelsesfrihet, holdes dine gjenstander på plass og trygt oppbevart takket være gode glidelåser, stropper og smarte lommer som lar deg pakke ned det det skulle være uten hinder. Fra nevnte holder for telefonen som holder den på plass, uten at du merker at den er med, til en god sekk som lar deg ha med alt du behøver etter ditt rolige langløp. Ta med alt det du behøver uten hindring for treningsøkten. Alt i en sekk som har de tilpasningsmuligheter du behøver, gode og slitesterke materialer, og gjerne luftig mesh i ryggen for ventilasjon.

Sporty stil med de løsninger du behøver

Ikke bare er materialvalg, tilpasningsmuligheter og materialer på topp i våre løpesekker. De ser også bra ut! Og sekken kan brukes til både trening og hverdags. Med den velkjente sporty stilen fra adidas får du logoer som 3-Stripes eller en diskre Trefoil, i kombinasjon med et vidt fargespekter. Slik at du kan fremheve din personlige stil i din sporty hverdag med hjelp av våre løpebager.