alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpecaps dame

 
[16]
Våre løpecapser vil garantert hjelpe deg med treningen. Det moderne designet og de innovative materialene hjelper deg å holde svetten borte fra ansiktet.

Elegante og klassiske løpecapser som tar deg lengre

Det er alltid praktisk med en god løpecaps når du skal gi gass på trening. Hos adidas har vi et stort utvalg av spennende modeller og design som vil gjøre treningen din langt bedre og mer effektiv. Hva med en klassisk caps i sort eller marineblå med adidas skrevet på fronten? Dette er en caps laget for å passe like godt på stranden som til den daglige løpeturen.

Innovasjon og praktiske detaljer i skjønn forening

Hos adidas tar vi alltid i bruk ledende og innovativ teknologi, slik at produktene hjelper deg til å yte enda bedre. Våre løpecaps er intet unntak. Vår caps i sort kommer med praktisk, justerbar lukking, for enkel regulering av passformen. Tvillen av 100% bomull beskytter hodet fra elementene, samt at den kjennes svalende i varmt vær. Den medium bøyde bremmen gir vår løpecaps en tøff fremtoning. Et annet godt alternativ er våre tøffe caps i hvitt, konstruert i en avansert blanding av resirkulert polyester og elastan. Dette er med på å holde hodet kjølig ved trening i varmt klima. Den lette konstruksjon gir også en lav vekt på capsen.

Mange gode grunner til å kjøpe en løpecaps

En klar fordel ved løpecaps fra adidas, eller en lett løpelue, er beskyttelsen den gir fra solen ved trening utendørs. Det bidrar til å holde deg frisk og rask samt unngå dehydrering. En god caps til løping transporterer vekk svette på en effektiv måte. Vi anbefaler at du ikke renser eller stryker våre løpecaps, ettersom det kan skade produktet og materialene. Hvis du ønsker å vaske produktet, er det anbefalt å gjøre dette med en maskinvask på maksimalt 30 grader for best resultat.