alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpehansker

 
[1]
Hos adidas kan du finne løpehansker av slitesterk kvalitet, designet for å optimalisere treningen din. Med innebygget, moderne teknologi som AEROREADY og COLD.RDY vil hanskene stenge elementene ute, og holde deg både varm og komfortabel.

Vær stilsikker til fingerspissene med adidas

Som nordmenn er vi vant til mye vær, men det er uansett utfordrende å kle seg riktig og velge utendørsaktiviteter til tider. Du har kanskje merket at det er fingrene som begynner å fryse først under trening i ekte norsk ruskevær? Ikke la kalde fingre sabotere en god økt – invester i noen gode løpehansker fra adidas. Et par hansker med AEROREADY teknologi, vil transportere håndsvetten før den rekker å kjøle ned hendene dine, og COLD.RDY vil holde deg varm og tørr uansett vær. Med sitt lekre design toppet med Trefoil-logoen eller 3-Stripes, vil du kunne holde deg stilsikker fra topp til tå, og ja, helt til fingerspissene.

Hold blodsirkulasjonen i gang i alle ledd

Du trenger hele kroppen med på laget når du trener. Du kan ikke yte maksimalt når kalde hender får deg til å lengte hjem til sofaen og under teppet med en kopp te. Noe så enkelt som et par løpehansker, som isolerer fingrene dine mot kulden, kan gjøre underverker for treningen. Hos adidas kan du velge en favoritt blant et godt utvalg av elegante løpehansker med forskjellige kvaliteter. Det kan også være godt å vite at flere av hanskene er kompatible med berøringsskjermer, slik at du lett kan svare på en tekstmelding, sjekke om du slo din personlige rekord denne gangen, eller skifte låt uten å få naglebitt.

Løpehansker som passer til alt

Løpehanskene fra adidas er klassiske og nøytrale i sort, og fletter seg naturlig inn i resten av treningsgarderoben din. adidas er opptatt av å ta vare på miljøet du løper i – derfor vil du også finne hansker laget av Primegreen, som er en serie høytytende resirkulerte materialer.