alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpesko med pigger

 
[9]
Ta økten opp et hakk med løpesko med pigger laget for at du skal ha full kontroll. Med den perfekte balansen av letthet og grep, vil dine joggesko med pigger ta deg raskt og stabilt til målet.

Ta kontroll over elementene med løpesko med pigger dame

Du kan ikke alltid bestemme forholdene, men med riktig utstyr kan du gjøre det beste ut av det. Når sporet er blitt vått av regn, eller snø og is kommer snikende, kan løpesko med pigger være svaret. For å sikre at skoen skal sitte behagelig på foten og at piggene skal ha best effekt på din trening, er det viktig at du ser etter funksjonene du vil ha mest nytte av. Blant vårt utvalg av sko egnet for alt fra korte spurter, til mellom- og langdistanseløp, er vi sikre på at du vil finne den perfekte piggskoen for din trening og terreng

God kraft og stålkontroll

Det som er spesielt med disse løpeskoene er at piggene gir ekstra grep i forfoten, som overfører mer kraft fremover, for å så lettere skyve av fra bakken. Riktig fotfeste vil ikke bare hjelpe deg å få bedre lengde i hvert skritt, men også god kontroll gjennom svinger og under vanskelige forhold. De er lettere enn vanlige terreng- og joggesko, så disse løpeskoene er laget for fart. Uansett om det dreier seg om korte sprinter på bane, eller lengre distanser i naturen, blant utvalget vil du finne den piggskoen som vil ta deg raskere til målet.

Finn riktig løpesko med pigger for din økt

Hvilke piggsko som er perfekt for deg, er bestemt av din treningstype og hvor den vil bli brukt mest. Det er forskjell på skoen som vil hjelpe deg gjennom skog og fjell, og den som er laget for å spurte over en hard bane. Temperaturen og om det er vått eller tørt underlag, kan også vært lurt å ta hensyn til når du skal velge den beste teknologien for deg.