alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vanntette joggesko

 
[28]

Løp hardt i all slags vær med vanntette joggesko

Vi har vanntette joggesko som lar deg legge lange distanser i terrenget bak deg uten at du mister fokus på grunn av store sølepytter og klissvåte føtter. De vanntette løpeskoene har et eksepsjonelt godt grep i vått terreng, takket være en yttersåle av Continental™-gummi som takler sleipe røtter og våte fjellknauser. Mange av modellene har svært gode egenskaper som Boost-teknologi. Dette er en teknologi som gir deg svært god energiretur for hvert eneste steg du løper av sted, og de kan derfor medvirke til bedre komfort og god demping. Se gjerne etter responsiv EVA-mellomsåle for å få god støtte til foten, samt bedre kontroll når underlaget blir ujevnt og krevende å løpe på. Mange av våre vanntette terrengløpesko har GORE-TEX®  membran som avviser fuktighet. Fordelen med GORE-TEX®  er at membranen samtidig puster og ventilerer godt, slik at du slipper svette og klamme føtter.

Velg vanntette løpesko med riktig passform

Terrengløpesko pleier å ha en tettsittende passform for at du skal få så god kontakt med underlaget som mulig, men det er selvsagt mulig å velge en bred endurance-passform om du foretrekker det. Denne typen vanntette joggesko er tilpasset fotens naturlige bevegelse og fleksibilitet, og de føles derfor svært behagelige ut over tid. Skoene lages med gripesikre såler for at du allikevel skal ha et godt grep på vått, steinete og sleipt underlag. Dersom du skal løpe i spesielt krevende terreng, anbefaler vi å se etter en modell med forsterket tåboks som beskytter tærne når du dunker inn i røtter og steiner. Det er uansett vanlig at våre vanntette løpesko har en slitesterk overdel som tøler røff bruk i terrenget, og dermed kan du trygt løpe både av og på stien – uten å måtte bekymre deg for at skoene skal bli slitt i stykker for tidlig.