alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på adidas Ultraboost

 
[18]

Salg på adidas UltraBoost betyr en legendarisk sko til god pris

Alle trenger vi et spesielt par med joggesko som kan hente ut det lille ekstra i oss. En sko som får beina til å kjennes akkurat litt lettere og friskere ut. En sko som innbyr til hopping, løping eller intense økter med sprinting. Salg på adidas UltraBoost gjør sitt til at du kan oppleve en sko som gjør akkurat dette pluss mye mer. Spekket med avansert teknologi og noe av det gjeveste adidas kan hente frem i en joggesko er salg på adidas UltraBoost en fantastisk mulighet til å sikre seg et ikon. Hva med kule og freshe sko i olivengrønn med en stilig 2-D kontrast som gir et kult utseende med en grønn-sort kontrast. Eller bruken av Tailored Fibre Placement som sikrer at hælen og foten får optimal støtte under aktivitet. Den velkjente mellomsålen spesialutviklet for produktserien stabiliserer og støtter noe som forhindrer skader og hjelper deg med å få maks ut av treningen. Videre er sålen et stykke kunst i seg selv, laget med avanserte pigger som sikrer overlegen kontakt med underlag og som motvirker at skoen sklir selv på det glatteste underlag.

Finn din favoritt gjennom outlet på adidas UltraBoost

Alternativt for den som helst foretrekker noe mer sobert og diskret, har vi også flere modeller i sort som glir perfekt inn i bakgrunnen og som er et skarpt og stilrent valg uansett alder eller type. Overdelen i mesh sikrer god ventilasjon og en pustende opplevelse, samtidig som at det er forsterket for å gi skoen en økt styrke og struktur. Torsion Bar-teknologien bidrar til økt energi for hvert skritt, noe som gjør at du kan løpe lengre uten å bli sliten. Den solide boost-mellomsålen gir også et løft slik at du opplever økt demping. Du finner flere versjoner av denne skoen i outlet på adidas UltraBoost.