alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Questar

 
[3]

Lette og velbalanserte Questar adidassko til neste løpetur

Det å finne frem til et riktig par joggesko er ikke alltid en enkel jobb. Hos oss får du nå en sko som representer den ultimate kombinasjonen av sportslighet, komfort og stabilitet i en og samme pakke. Vi snakker om siste generasjon Questar joggesko som kommer i flere ulike versjoner og farger. Questar har en innovativ Cloudfoam-mellomsåle som effektivt absorberer vekk støt og og ujevnheter for å gi økt komfort på løpeturen. Videre har vi også lagt til en OrthoLite®-innleggssåle for å gi ytterligere komfort på toppen av mellomsålen. Overdelen av skoen er laget i tekstil med TPU-detaljer for en kul og avslappet profil, noe som også fremheves av den syntetiske yttersålen og den praktiske hælstroppen. Eller hva med en kul og sporty sko som har 3-Stripes integrert i snøresystemet som en hyllest til det ikoniske designet fra adidas. Skoen har overdel i strikket tekstil med tilhørende lukkede lissesystem og har den nye kombinerte mellom og yttersålen i Cloudfoam. Denne skoen er laget for å omslutte foten på en måte som gjør den fleksibel og komfortabel ved løping.

Hvorfor gå til innkjøp av Questar fra adidas?

Grunnen er like enkel som den er genial, adidas har et hav av erfaring når det gjelder sportsartikler av ypperste kvalitet. Våre Questar joggesko representerer denne filosofien på en ny måte ved at du får en komplett løpesko med fantastisk design og ytelser til en god pris. Vi hjelper deg også med tips og råd for å finne frem til riktig modell og størrelse. Questar kommer i flere ulike versjoner som er skreddersydd for ulike stiler og personligheter. Liker du helst sterke farger og kraftige mønstre, har vi det tilgjengelig, og motsatt, hvis du foretrekker en klassisk og ren stil, vil du flere ulike modeller å velge fra i vårt utvalg.