alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Triatlon-sko

 
[105]
1 / 3
Sideav 3

Ta det ekstra steget med triatlon-skofra adidas

Triatlon-utøvere vet hvor viktig det er at utstyret er av topp kvalitet for at de skal kunne prestere på sitt beste. Er det noe adidas virkelig kan, så er det å utvikle førsteklasses løpesko som leverer mil etter mil. Enten du er påmeldt til en sprint-triatlon hvor det skal løpes fem kilometer eller en full Ironman hvor du skal gjøre unna hele 42,195 kilometer, er det alfa og omega at du velger de rette skoene for deg og din løpestil. Sjekk ut utvalget av triatlon-sko her som byr på rekke avanserte teknologier. Det inkluderer for eksempel enestående demping takket være Boost-teknologi, Continental™-gummi for perfekt grep og Celermesh som er en ny type overdel som er både ultralett og slitesterk. Det skader selvfølgelig heller ikke at adidas har et stort utvalg av farger og stiler å velge mellom – fra de svarte eller hvite klassikerne til spreke farger og mønstre.

Når både vekten og dempingen teller

Forestill deg at du nærmer deg siste del av en olympisk triatlon. Du har unnagjort 1500 meter i vannet, kjempet deg gjennom 40 kilometer på sykkelen og nå er det tid for sluttetappen som skal gjøres unna med kun løpesko på bena. Om 10 kilometer er du endelig i mål, men den mila føles så uendelig mye lenger ut etter at kroppen har kjørt seg både i vannet og på sykkelsetet. Derfor er det helt avgjørende at du har triatlon-sko som er støttende for god stabilitet, lette for et raskt steg og har god demping som også er responsiv for et ekstra kraftfullt fraspark. De rette triatlon-skoene vil hjelpe deg med å holde farten oppe helt til du krysser mållinjen. Hold et jevnt tempo, slik at du ikke risikerer å sprekke rett før det hele avgjøres. Dersom du føler deg frisk og rask i bena når du nærmer deg målstreken er det selvfølgelig bare å skifte gir og legge inn en sluttspurt for ekstra mestringsfølelse.