alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Barnegensere

 
[44]

adidas barnegensere for sporty moteløver

Aktive jenter og gutter trenger gensere som gjenspeiler den sporty livsstilen, og adidas har et stort utvalg som vil passe perfekt inn i garderoben. Enten de skal brukes til trening eller hverdag, er vi sikre på at de vil finne noen nye favoritter her. Uansett årstid trenger barna noen freshe og komfortable gensere som setter prikken over i-en for ethvert sporty antrekk.

Myke og funksjonelle gensere for en aktiv hverdag

For trening i kjøligere vær trenger barna en pustende genser som takket være fukttransporterende materialer holder dem både tørre og svale selv når de jobber hardt og svetten renner. Strategisk plasserte mesh-detaljer bidrar til ekstra god ventilering uten at kulda slipper inn, mens tommelhull på mansjettene gir ekstra god dekning og sørger for at ermene ikke sklir opp. For de lovende fotballspillerne i familien kan vi også friste med fotballgensere fra favorittlaget, slik at de kan vise sin lojalitet på og utenfor banen. Hverdagsgarderoben er ikke komplett uten et godt utvalg gensere i mykt collegestoff, og de bør ha minst én med deilig fleecefôr for de kalde dagene. Hos adidas finner du et stort utvalg barnegensere med og uten hette i en rekke ulike passformer – alle er selvfølgelig laget av slitesterke materialer av topp kvalitet som kan håndtere en aktiv livsstil.

Variert utvalg av stilige barnegensere

Gå for nøytrale farger som kan kombineres med det meste, eller gi garderoben et friskt pust med spreke farger, lekende heldekkende grafikk og kule trykk. Genserne er også dekortert med detaljer som de ikoniske tre stripene, adidas-logo i varierende størrelser samt ribbestrikkede mansjetter og kanter. Det er bare å velge og vrake i adidas store utvalg av barnegensere. Flere av våre barnegensere er dessuten laget med resirkulert polyester for å spare ressurser og redusere utslipp. Det skal enkelt for de små moteløvene å være moteriktige og miljøvennlige på samme tid.

Relaterte produkter

Du kan ikke finne det du leter etter? adidas har et bredt utvalg av gensere og Hettegensere - inkludert: