alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hettegensere for barn

 
[55]
I kolleksjonen av hettegensere for barn får du den perfekte hverdagsgenseren. Her er gensere med funksjonelle glidelåser og lommer for lek og hverdagsbruk. Oppdag hettegensere for barn blant nye modeller og tidløse adidas-klassikere. Kolleksjonen omfatter gensere og pullovere i dobbeltstrikket bomulls- eller polyesterblanding. Våre elastiske og fargerike hettegensere for barn, med og uten glidelås, gir barna den optimale bevegelsesfriheten. De behøver gode klær til fritid og skole, og en hettegensere for barn gir komfort og energi gjennom hele dagen. Barna vil elske disse stilige hettegenserne med populære tegneseriemotiver og sprø mønstre. Ingen barnegarderobe er komplett uten en hettegenser eller to, og med adidas hettegenser har du et plagg for alle forhold. Med så mange stiler, farger og design å velge mellom finner du garantert den perfekte hettegenseren for barn her.
1 / 2
Sideav 2

Hettegensere for barn: Det ultimate plagget for små moteløver

Dersom barna dine elsker en urban, moderne og sporty stil, så kommer de til å elske en hettegenser for barn fra adidas. Våre hettegensere for barn er like behagelige som de er komfortable, takket være myke, elastiske materialer som føles lette ut mot huden. Genserne kan brukes til og fra trening og på fritiden ellers. Det er også mulig å velge seg ut sporty varianter som kan brukes under oppvarmingen eller for å holde varmen etter økten er over, og disse passer godt for barn som liker fotball, håndball eller annen sport som får opp pulsen. Mange barn synes dessuten det er skikkelig stilig med ikoniske hettegensere med 3-Stripes og Trefoil-logo, og du finner disse detaljene på mange av plaggene. I tillegg kan du velge blant mange ulike farger, motiver og trykk, slik at du enkelt finner frem til noe som faller i smak hos barna dine.

Klar for aktiv hverdag med en hettegenser for barn fra adidas

Det er ikke noe tvil om at våre hettegensere for barn er utviklet for barn som elsker å være i aktivitet. Sportsjakkene våre fås i pustende materialer som fjerner svette, samt fôrede hetter som varmer ørene på kjølige dager. Praktiske lommer sørger dessuten for at barna enkelt får med seg småting som de trenger på trening. Andre gensere for barn er laget av deilige collegestoff som føles behagelig ut mot huden og er gode å trekke over seg på fritiden. Disse er perfekte å ha på seg når du skal slappe av hjemme etter en god treningsøkt, og de er også gode å ha på skolen når du veksler mellom å leke i friminuttene og sitte i ro i skoletimene. Stilen gjøres komplett ved å kombinere genseren med en kul treningsbukse og et par sneakers.

Relaterte produkter

Du kan ikke finne det du leter etter? adidas har et bredt utvalg av gensere og Hettegensere - inkludert: