alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på løpesko

 
[95]
Duramo RC Sko GrønnDuramo RC Sko Grønn

Duramo RC Sko

Løping

1 / 2
Sideav 2

Stort og veldig attraktivt salg på løpesko

Hvis du går rundt med et stort ønske om å kjøpe nye løpesko eller bare vil erstatte dagens par, kan vi trygt anbefale å ta en titt på vårt omfattende salg på løpesko hvor vi dekker flere av våre mest populære skotyper slik at du garantert vil finne designs og fargekombinasjoner som passer deg. Hva med en lett joggesko som føles fjærlett og med vår beste demping? Med en sokkelignende passform er du garantert en god følelse og du unngår at skoen kjennes for stor eller klumpete, den sitter perfekt på foten uansett forhold. Videre har denne skoen gjennom salg på løpesko vår responsive Boost-mellomsåle som bidrar til å returnere energien fra hvert steg slik at du har mer kraft i føttene ved hvert fratråkk. Den skreddersydde Fibre Placement-teknologien sørger for en lett forsterkning i skoene som bidrar til at skoen er ekstra slitesterk og du vil unngå mulige rifter eller skader selv ved hardt bruk. Videre er bruken av adidas Primeknit kombinert med lette tekstiler en garanti for en lett overflate som puster og forhindrer vond lukt. Disse skoene har også en spesielt utformet yttersåle konstruert ved hjelp Continental™ gummi for en struktur som effektivt hjelper på glatte underlag.  

Uansett personlighet eller løpestil vi har alt det du trenger gjennom outlet på løpesko

For den som ser etter den perfekte skoen til lengre løpeturer har vi en modell laget i klimavennlig Primeblue som består av resirkulert Parley Ocean Plastic® optimalisert for løping. Denne skoen har også avansert teknologi i form av den unike Stretchweb yttersålen som er basert på Continental™-teknologi slik at du får bedre feste hvis du løper i skogen eller på glatte overflater. For løpere med behov for en sko som både er lett og med en dynamisk yttersåle er dette et opplagt valg. Med en den tettsittende sokkelignende passformen er den som skapt for alle som trives best med lange løpeturer. Du finner en rekke ulike versjoner og kombinasjoner gjennom vårt outlet på løpesko.