alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pureboost

 
[20]

Skoene som gir deg en ekstra puff: adidas Pureboost

Dette er løpesko som hjelper deg med å holde fokus på det som teller mest under løpeturen, nemlig hurtighet, komfort og utholdenhet. Det stilfulle designet fås som en ekstra bonus på toppen av det hele. Dette er sko for deg som vil ha en ekstra "boost" under løpeturen din. Du elsker å løpe. Du elsker å prestere. Du elsker å kunne yte ditt beste. Vi elsker å hjelpe deg med å oppnå dette. Pureboost adidas er løpesko som er beregnet for urbane områder og løping på asfalt. Modellene har derfor god demping og komfort. Mellomsålene med Boost-teknologi gir deg masse god energi i retur for hvert steg du tar, og det kan medvirke til at du enklere legger milene bak deg. Den responsive dempingen frigir nemlig energi mens du løper. Denne typen demping passer godt for både nybegynnere og mer erfarne løpere.

Pureboost sitter godt om foten din

Mange av modellene har en slags sokkelignende konstruksjon på overdelen som gir et svært godt grep om foten din. Det er viktig at du velger riktig størrelse for å få maksimalt utbytte av de gode egenskapene som dette gir. Vi anbefaler også at du vurderer forskjellige modeller for å kunne velge den varianten som passer best for ditt formål. Vinterløpesko passer selvsagt utmerket når du ønsker å kunne løpe gjennom hele kalenderåret. Du finner også gode allround-modeller med yttersåle i Continental™-gummi. Denne typen såle sørger for at du får godt grep med underlaget, selv når bakken er våt og glatt. Sist, men ikke minst, så ønsker vi å nevne at skoene fås i forskjellige farger og med ikoniske 3-Stripes på siden. Vi vet hvor viktig det er å føle seg sporty og fin når du skal trene. Et stilfullt antrekk fra topp til tå kan virkelig øke motivasjonen.

PUREBOOST

Løpeskoen Pureboost er utviklet for deg med normalpronasjon, eller nøytralt løpesteg, og har den ultimate dempingen gjennom boost-sålen, som responderer på landing og stresset som oppstår i møte med underlaget. Den elastiske yttersålen tilpasser nedslaget, så du kan fortsette kilometer etter kilometer …

Boost-mellomsålen er den mest responsive dempingen vår – noensinne – og gir enestående energiretur: Jo mer du gir, desto mer får du i retur! Den energireturnerende teknologien sender kraft til hvert eneste skritt og sikrer ypperlig demping – uansett løpedistanse og -lengde. Den responsive dempingen til boost gir bedre komfort til mellomsålen, og sikrer et utmerket utgangspunkt for langdistanseløpere så vel som nybegynnere.

adidas har flere Pureboost-modeller, tilpasset ulike løpere og aktiviteter – som Pureboost X, Pureboost Go, Pureboost DPR og Pureboost Ltd. Her er et utvalg:

  • Pureboost: Denne nøytrale løpeskoen til herre har en sokkelignende passform og en lett og luftig overdel i strikket materiale. Pureboost er utviklet for eksepsjonell demping og en naturlig passform som sikrer økt komfort – særlig ved by- og gateløping. Festet pløse og formet hælkappe gir deg dessuten adaptiv støtte for en komfortabel løpetur.
  • Pureboost X: Pureboost X er spesialdesignet for kvinnelige løpere, og kommer i flere modeller og design tilpasset stil og behov – som Pureboost X Clima, som er utviklet med økt ventilering i overdelen. Den tettsittende passformen er perfekt for løping i bygatene, men egner seg også til hverdagsbruk. I tillegg til å ha alle elementene som originalen, har Pureboost X en bredere plattform i forfoten og en adaptiv fotbue – spesialtilpasset kvinner.
  • Pureboost RBL: Pureboost RBL er naturlige løpesko designet for byløping under kalde forhold. Du nyter godt av en sølesikker, strikket overdel og beskyttende krage samt en passform som tilpasser seg foten. Skoene har refleksdetaljer samt en yttersåle som passer alle typer terreng, så du er sikret optimalt grep på vått eller glatt underlag. Pureboost RBL kommer i både dame- og herremodell.

Relaterte produkter

BOOST-teknologien er implementert i mange adidas-modeller, som: