alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Boost

 
[341]
1 / 8
Sideav 8

Fantastisk demping med adidas Boost

adidas Boost er en såle som virkelig har revolusjonert skomarkedet. Det er den mest responsive dempingen vår noensinne, og sko med Boost-mellomsåle er et optimalt utgangspunkt for alt fra langdistanseløpere til nybegynnere. Med adidas Boost får du i tillegg uslåelig energiretur. Jo mer du gir, desto mer får du i retur. Denne energireturnerende teknologien gir kraft til hvert skritt og sørger derfor for ypperlig demping – uansett hvor langt eller kort, raskt eller sakte du løper.

En rekke ulike sko med adidas Boost

Vi har et bredt utvalg av ulike sko med Boost-teknologi. Hos oss finner du blant annet Ultraboost som er nøytrale løpesko med sokkelignende passform. Disse er utviklet for langdistanseløping og dedikerte løpere, og i kombinasjon med den gripesikre yttersålen får du fantastisk demping og enestående fotfeste. Dersom du foretrekker å løpe i terrenget og i tekniske løyper, kan du velge Ultraboost All Terrain. Disse nøytrale løpeskoene leveres med Stretchweb-yttersåle for energiske steg gjennom naturlig fleksing, så vel som Continental-gummi for uslåelig grep. Uansett hva slags sko du ser etter, så er vi sikre på at du finner det du leter etter her hos oss. Velg blant en rekke ulike skotyper i forskjellige farger og fasonger for å finne frem til de skoene som sitter perfekt på din fot.

Ta vare på Boost skoene dine

Når du går til anskaffelse av nye sko, er det helt essensielt at du tar noen grep for å sørge for å forlenge skoenes levetid. Først og fremst er det viktig at du impregnerer skoene før første bruk, slik at du unngår smuss og skitt. Impregnering kan også beskytte dem mot vann og fuktighet. Impregnering bør gjøres regelmessig, omtrent hver 7.-14. dag – avhengig av hvor mye skoene brukes. Husk imidlertid på at skoene skal være rene før impregneringen, så tørk gjerne av dem med en klut med vann og mild såpe i forkant.