alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultra boost Dame

 
[42]

adidas Ultraboost til dame - kompromissløs komfort

Ikke la føttene dine lide for stilens skyld! Med adidas Ultraboost til dame får du stilige løpesko som ikke går på bekostning av komforten. Gjennom videreutvikling av tidligere teknologi, eller implementering av ny, jobber adidas hele tiden med å tilby best mulig kvalitet – og adidas Ultraboost 21 er et eksempel på dette. adidas Ultraboost 21 til dame har overlær bestående av resirkulert plast hentet fra havet – samtidig som det ikke er inngått noen kompromisser på Ultraboost-skoens verdier: stil, komfort og ytelse. For eksempel er Boost-sålen utviklet for å gi løpere optimal energiretur for hvert eneste steg ved å komprimere og frigjøre energi, og TPU-støtten i hælen har aldri vært mer definert som hos adidas Ultraboost 21 til dame.

Demping og komfort fra topp til tå

Demping er alfa og omega for at all type aktivitet skal være komfortabel og effektiv – fra joggeturer på morgenkvisten til sene gåturer. Ultraboost til dame er utviklet med adidas' Boost-teknologi i sålene – med hundrevis av Boost-kapsler som bidrar til en responsiv energiretur som sikrer at jo mer du legger i treningen, jo mer får du tilbake. Slik kan du hele tiden presse grensene dine og bli en bedre løper.

Sko for enhver anledning

Vær forberedt på alt fra sommersol til regnvær og kjølig høstvind – med Ultraboost til dame. Ta aktiv del i treningsøkter i adidas' tidløse design samtidig som skoen leverer på samme nivå som deg. Ikke la dårlig vær stå i veien for at du når treningsmålene dine, og la adidas' legendariske tre striper pryde dine nye Ultraboost til dame – til hverdag så vel som trening.