alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: adidas Predator

 
[1]

Ren råskap med Black Friday-salg på adidas Predator

Du holder ingenting tilbake. Du er et rovdyr på gressmatta, og selv om du har respekt for byttet ditt, så kan ingen stoppe deg. Du briljerer med hver pasning og hvert skudd, og vet hva som skal til for å lykkes. Med Black Friday-salg på adidas Predator kan du finne det utstyret du trenger for å ta spillet ditt til uslåelige høyder, og gi alt du har hver gang, både på trening og kamp. Fotballsko med gummiriller på en Demonskin-overdel tar tak i ballen og lar deg få full ballkontroll. Et mellomhøyt snitt gir ankelen din støtte for å stabilisere hvert sprang. En overdel i strikket tekstil gir en sokkelignende følelse som fremmer full komfort så du kan briljere i behag. En sko med lav silhuett lar deg beholde bevegelsesfriheten du elsker mens du suser over gressmatta. Hansker laget med polyester, elastan og nylon, og med håndflater av skum av gummi, polyuretan og bomull gir deg en tettsittende hanske med overlegent grep.

Bli inspirert av Black Friday-salg på adidas Predator

Det ligger i navnet. Og det er allerede i deg. Du har det som trengs for å dominere på fotballbanen, og med Black Friday-salg på adidas Predator kan du la fotball-villdyret komme ut. Med teknologier og materialer som fremmer det du allerede har kan du ta spillet ditt til nye høyder i full komfort og selvsikkerhet. Med klassiske 3-Stripes og Trefoil blir du en del av en lang sportstradisjon, og du får ta plass blant idrettsutøvere verden over. Med farger, snitt og grafikk som inspirerer kan du sende hver pasning og ta hvert skudd med overbevisning. Enten du går for adidas Predator i en farge som signaliserer at du mener alvor, eller en variant som lar deg overraske når du setter inn støtet, så kan du finne det du er på utkikk etter på Black Friday-salg på adidas Predator.